19% Korting!


Stap aan boord van een luxe touringcar, hang relaxt achterover en laat je brengen naar de wereldberoemde bezienswaardigheid in Lisse, de Keukenhof. De Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend, dus grijp deze unieke kans.

Klik hier om je bustour vanuit het centrum van Amsterdam naar de Keukenhof te boeken.

Voordelen van een bus tour:

Gun jezelf deze bijzondere ervaring zonder stress van de drukte van het verkeer, de files onderweg, welke route je moet nemen en of er wel of niet voldoende parkeergelegenheid is. En je hoeft geen einden te lopen vanaf je parkeerplaats naar de hoofdingang. Met een entree ticket van één van deze tours hoef je ook niet in de lange rijen te wachten tot je aan de beurt bent, want je tickets zijn namelijk “Skip the line”.

De Keukenhof:

De Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend. Dit jaar vanaf zaterdag 21 maart tot en met zondag 19 mei. Meer dan 800 verschillende soorten en totaal meer dan 7 miljoen (!) tulpen in allerlei kleuren, maten en tinten staan in hun volle pracht op je te wachten, verdeeld over diverse prachtig aangelegde tuinen.

Orchideeën show en ander bezienswaardigheden:

Breng ook eens een bezoek aan de orchideeën show. Hier vind je met bloemen versierde kleding en voertuigen. Zoek de grote gele klompen en maak een selfie van jou op houten schoenen. Probeer eens een Hollandse haring te eten met je handen, bezoek de molen en laat je door de molenaar van alles vertellen over de molen en wat je er allemaal mee kunt verwerken. WIFI is gratis in de paviljoens van het park.

Activiteiten voor Kinderen:

Voor kinderen zijn er volop activiteiten. Speciaal voor hen is er een speurtocht door het park. Er is een klim- en klauter paradijs met avontuurlijke toestellen, inclusief een kabelbaan. En een leuke kinderboerderij waar je heerlijk met de dieren kunt knuffelen.

Duur van de tour:

De tocht duurt in totaal circa 5 uur en brengt je van Amsterdam naar de Keukenhof en weer terug.

Audiogids en gids:

In de bus is een gids aanwezig die je van alles over de Keukenhof kan vertellen, zoals de geschiedenis van de tuinen en de verschillende tulpensoorten. Een audiogids is beschikbaar in de Engels, Spaanse en Duitse taal.

De verschillende tours vanuit Amsterdam:

  • tickets voor de Keukenhof inclusief vervoer vanaf het centrum van Amsterdam. Klik hier om je tickets a €59,= te boeken.
  • skip the line tickets voor de Keukenhof en openbaar vervoer van en naar Amsterdam. Klik hier om je tickets a €26,= te boeken.
  • Keukenhof tour vanuit Amsterdam en een bezoek aan een echte bollen kwekerij. Klik hier om je tickets a €69,= te boeken.
  • En je kunt natuurlijk ook alleen tickets voor de Keukenhof bestellen. Klik hier om alleen een entree ticket ta €18,= e bestellen.

Tour vanuit Rotterdam:

  • Klik hier om je ticket a €59,= voor de tour vanuit Rotterdam, inclusief een bezoek aan de bollenvelden met gids te boeken.

Tour vanuit Den Haag:

  • Klik hier om je ticket a €59,= voor de tour vanuit Den Haag, inclusief een bezoek aan de bollenvelden met gids te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 23 maart t/m zo 19 mei 2019

Openingstijden

Dagelijks van 08.00 - 19.30 uur

Prijs

Vanaf €59,=
Vanaf €59,=

Locatie

De Keukenhof
Stationsweg 166a
2161 AM Lisse
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com