5,50 Korting!


Wil je ook van alles weten over Delfts Blauw? Kom dan maar eens gauw kijken in de fabriek waar het Delfts aardewerk wordt gemaakt. Het Royal Delft Museum in Delft. Bestel hier je tickets en wordt ook ervarings deskundige van Delfts blauw aardewerk. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 39% korting van 14,00 voor slechts 8,50. Dat scheelt je al gauw 5,50 per toegangs kaartje.

Klik ook hier om je tickets voor de Royal Delft Museum te bestellen.

Royal Delft Museum:

Het Royal Delft Museum is het enige overgbleven bedrijf in Nederland wat origineel Delfts Blauw produceert. Dat doet Royal Delft al sinds de 17eeeuw! Delfts Blauw wordt nog steeds op dezelfde wijze vervaardigd zoals in vroegere tijden. Het is nog steeds  dezelfde methode zoals die vandaag de dag wordt gehanteerd. Het is namelijk de wereldwijde standaard voor het hedendaagse Delfts Blauw.

Wat kun je verwachten:

Tijdens een bezoek aan de Royal Delft Experience leer je de geschiedenis kennen van Delfts blauw aardewerk, het productieproces en demonstraties schilderwerk. Je ziet hoe gedreven de ambachtslieden en schilders zich voluit op hun werk uitleven. Onder andere ben je getuige van het productieproces van de fabricage van het Delfts Blauw aardewerk vanaf de homp klei tot prachtige eindproduct, een Delfts Blauw aardewerken servieswerk. Tijdens je tour zul je de ambachtslieden van de Royal Delft in de fabriek ontmoeten en je kunt hen al je vragen stellen.

Wist je dat:

Wist je overigens dat de Delfts Blauwe artikelen nog steeds met de hand geschilderd worden? En dat het aardewerk voor het bakken in de kleur zwart wordt beschilderd? De prachtig diep blauwe kleur verschijnt pas na het bakken. Het bedrijf bestaat overigens al sinds 1653!

Royal Delft Museum

Audiotour of Gids:

In het Royal Delft kun je gebruik maken van een audiotour. Deze audio tour verteld je van alles over hetgeen je ziet en ervaart. Deze audiotour is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees en Japans. Heb je liever een levende gids? Dat is beslist mogelijk in verschillende talen. Je kunt het beste daarvoor contact opnemen met Royal Delft.

Aktiviteiten en workshops Royal Delft Museum:

Het Royal Delft organiseert regelmatig aktiviteiten en workshops. Het museum organiseert speciaal voor de kinderen workshops in de diverse schoolvakanties.

Royal Delft Museum

Royal Delft Museum Shop:

Na je tour kun je heerlijk je slag slaan in de shop. Daar kun je allerlei Delfts Blauwe aardewerken items kopen. Van sieraden tot en met collectors items. De aangekochte producten kunnen (tegen verzendkosten) naar een adres van je voorkeur worden opgestuurd.

Klik ook hier om je tickets voor de Royal Delft Museum te bestellen.

Royal Delft Museum

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in entree tickets voor diverse andere museums. Klik maar eens hier om meer museum of expositie voordeel te verkrijgen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 10 maart t/m vr 1 april 2022

Openingstijden

Maandag tot en met zondag 10.00 uur – 17.00 uur

Van 1 april tot en met 15 mei maandag tot en met zondag: 09.00 – 17.30 uur.

Prijs

Van 14,00 voor slechts 8,50
Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Royal Delft Museum
Rotterdamseweg 196
2628 AR Delft
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com