Heb jij zin in een feestje? Dan moet je op zondag 24 maart in De Kuip zijn! Op die dag vindt namelijk alweer de vijfde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest plaats,een tof feest met duizenden kinderen, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je zelfs gratis naar dit feest!

Feyenoord heeft topartiesten vastgelegd voor de lustrumeditie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Onder meer Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maanzullen voor duizenden Kameraadjes optreden in De Kuip. Dat wil je toch niet missen?

Bestel hier direct je kaarten voor slechts € 10,- per stuk: Koop kaarten

Of word Kameraadje en ga gratis naar het Voetbalfeest: Word nu lid!

Kijk voor meer informatie op www.kameraadjes.nl/voetbalfeest

De vier Nederlandse artiesten behoren momenteel tot de populairste acts van het land, zeker onder kids en jongeren. Ze vormen tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest de hoofdacts van de spetterende show in het stadion, die net als de afgelopen jaren wordt gepresenteerd door Pepijn Gunneweg. Verder zullen onder meer YouTubers Matthy en Koen, die ook wekelijks video’s maken voor het officiële Feyenoord YouTube-account, de Kameraadjes vermaken.

Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats.

Gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest?
Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 10,- en ontvang je een gratis kaartje (ter waarde van € 10,-) voor het Kameraadjes Voetbalfeest (zolang de voorraad strekt).

Daarnaast profiteer je als Kameraadje van vele voordelen, zoals het gratis bezoeken van een thuiswedstrijd, vijf keer per seizoen het (Online) Kameraadjes Magazine en gratis toegang tot Feyenoord-evenementen.

Lid worden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes

Nieuwe leden worden per e-mail geïnformeerd over de manier waarop het gratis kaartje verzilverd kan worden. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje.

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe OP=OP, dus wacht niet te lang met kaarten kopen! In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Wil je kaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest zonder lid te worden van de Feyenoord Juniorclub? Ga dan naar de vrije verkoop:

Koop kaarten

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 24 maart 2019

Openingstijden

11.00 - 17.00 uur

Prijzen

€10,=

Locatie

De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje