34% Korting!


Boek hier je tickets voor het éénmalige 50th anniversary Woodstock Legends in Concert Festival in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen met 34% korting van €43,50 voor slechts €28,50.

Woodstock Festival:

Wist je dat het dit jaar 50 jaar geleden is dat het wereldberoemde en spraakmakende Woodstock Festival plaatsvond in de plaats Bethel, in The Catskill Mountains, even ten noordwesten van New York. Meer dan 400.000 bezoekers, konden 3 dagen lang genieten van 32 optredens van diverse artiesten. Sommige artiesten van wereldfaam en anderen die dat werden na dit unieke concert.

Klik hier om je tickets voor het Woodstock Legends in Concert in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Groningen te bestellen.

Hippie cultuur:

Het thema voor het Woodstock Festival was 3 dagen van Vrede en Muziek (3 days of Peace and Music). De hippiecultuur was een tegencultuur tegen de gevestigde orde van de zestiger jaren. Het Woodstock Festival gold als een ommekeer in de wereld van het hippietijdperk en een mijlpaal in de muziekgeschiedenis.

Woodstock Legends:

Kom van 1 juni 2019 tot en met 16 juni ook naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Groningen en keer weer terug naar de wereld van love, peace, flowers in your hair, sexuele revolutie en vernieuwende muziek en laat de zestiger jaren herleven!

 

Wat kun je verwachten:

Een fantastische show en een magnifiek muzikaal spektakelstuk. Laat je verassen door een prachtige grote live band met een strijkers ensemble. Zij brengen wereldberoemde hits als eerbetoon aan het legendarische Woodstock Festival in 1969. Hits uit die tijd zoals Cry me a River van Joe Cocker, Me and Bobby Mcgee van Janis Joplin en With a little help from my friends zullen ze ten gehore brengen naast nummers van Creedence Clearwater Revival, Crosby Stills Nash and Young, Jimi Hendrix en vele anderen. Nummers die na 50 jaar vor velen nog steeds duidelijk herkenbaar zijn en regelmatig te horen op radio, tv en gestreamd worden. Kun jij ze allemaal nog meezingen?

Uw gastheer deze middag is de bekende cabaretier Vincent Bijlo.

Wist je dat?

Het originele Woodstock Festival was zo van belang dat de plek waar het originele concert plaatsvond in 2017 uitgeroepen tot historisch erfgoed en opgenomen in het National Register of Historic Places.

Klik hier om je tickets voor het Woodstock Legends in Concert in Den Haag te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 1 t/m zo 16 juni 2019

Prijs

€28,95
Van €43,50 voor slechts €28,50

Locatie

World Forum Theater
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag
Meer informatie / boeken


Booking.com