39% Korting!

Boek hier je tickets voor een leuke dag vol avontuur in een Twizy en door de Bollenstreek met zijn tweeën. 2 uur lang via een GPS route de mooiste plekjes van Zuid Holland bezoeken voor maar €39,95. Maar liefst 39% korting want deze tour is normaal €65,=.

Twizy:

Is dit niet een prachtige manier om de Bollenstreeks te verkennen? Huur voor 2 uur een Twizy en maak een tocht die je langs en bij de mooiste plekjes van Zuid Holland brengt. Bekijk het Groene Hart, de molens, de Duin en Bollenstreek en de stad Leiden. Voor het milieu hoef je het niet te laten, want de Twizy is 100% milieuvriendelijk en elektrisch.

Klik hier om je avontuur door de Bollenstreek met een Twizy te boeken.

Keuze uit diverse tochten:

Er zijn wel  4 verschillende GPS tochten waaruit je kunt kiezen en die je diverse facetten van Zuid Holland laat zien:

Duin en Strand tour:

Lekker uitwaaien met je Twizy door één van de mooiste gebieden van Nederland, de duinen en het strand. Voel je vrij en en zorgeloos in de vrije natuur. Rij langs de “vrijstaat” Nederzandt en geniet!

Strand en City tour:

Deze tocht voert rondom de stad Noordwijk. Onder andere bekend om zijn strand en exclusieve hotels. Deze GPS tocht brengt je langs alle highlights van Noordwijk en omgeving. Beklim onder leiding van een ervaren gids de 40 meter hoge toren van de Oude Jeroenskerk voor een prachtig uitzicht over de Noordzee, Noordwijk en de omgeving. Tijdens de beklimming kan de gids je van alles vertellen over de kerk. De toren is alleen op zaterdag te beklimmen. Of bezoek één van de musea.

Gecombineerde Duin, Strand en Citytour:

Vanzelfsprekend een combinatie van de mooiste duin- en strandgebieden van Nederland en de highlights van en rondom Noordwijk.

Polder en Windmolen tour:

Zuid Holand kent diverse uitgebreide water- en polder gebieden en de meest prachtige molens. Typisch en authentiek Nederlands landschap. Deze GPS tocht voert je onder andere langs het prachtige landschap van De Kaag.

Volop genieten voor dus 2 dus en een onvergetelijke dag uit.

Let op! Tijdens de tulpen en bollen periode kunnen er andere tijden en schema’s gehanteerd worden.

Klik hier om je avontuur door de Bollenstreek met een Twizy te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 1 maart t/m zo 30 juni 2019

Prijzen

Van €65,= voor €39,95

Locatie

Renzy
Meer en Duin 36A
2136HC Lisse
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje