51% Korting

Durf jij de uitdaging aan, samen met een groep vrienden, collega’s of familie ontsnappen uit een escaperoom? Boek dan hier je tickets met hoge korting van €120,= voor maar €59,=.

Zoek je eens een andere invulling voor een dagje op de hei met collega’s, een familiereunie of een leuke invulling van een dagje uit met vrienden? Boek dan eens een spannend avontuur in een escaperoom. Samenwerken om te kunnen ontsnappen uit een van de twee verschillende rooms.

Klik hier om je tickets voor de Escaperoom te boeken.

Door goed samen te werken en te communiceren kun je de puzzels oplossen en jezelf en je team bevrijden uit de escaperoom. In de Real Escape Room in Dodrecht heb je de keuze uit twee verschillende rooms. Ieder met zijn eigen thema. Je hebt de keuze uit  “The Precious Room” en Escaperoom “The Class Room”.

Het thema van deze escaperoom is het meest waardevolle bezit van Roxy. In deze escaperoom geldt een extra moeilijkheidsgraad. Er worden geen aanwijzingen gegeven en er wordt alleen Engels gesproken. Het voordeel is wel dat Roxy langzaam praat, dus makkelijk te volgen. Dat samen met extra geluids- en lichteffecten zorgt voor een sinistere omgeving waar soms meer naar buiten gaat dan dat er binnen is gekomen, maar ook andersom……………. Bijzonder geschikt voor ervaren escaperoom spelers. Maar ook een leuke ervaring voor beginners om eens een escaperoom te ervaren. De beschikking over stalen zenuwen is beslist aan te bevelen………….

Het thema van deze escaperoom zijn de lessen van juffrouw Hazel. Als je niet goed oplet bij een van de lessen zul je je strafwerk niet ontlopen. Juffrouw Hazel is namelijk niet de meest makkelijke lerares. Wiskunde, aardrijkskunde, engels; je kunt maar beter goed opletten, want als je de oplossing tot de puzzels mist zou je zo maar eens nooit meer het leslokaal kunnen verlaten. Juffrouw Hazel wil nog wel eens een hint geven. Maar dat is alleen voor de goed luisterende leerling. Geschikt voor zowel de beginnende als ervaren escaperoom bezoeker.

Het ontsnappings avontuur nabespreken onder het genot van een hapje en drankje is ook mogelijk. Je hebt de keuze uit diverse horecagelegenheden.

Klik hier om je tickets voor de Escaperoom te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 22 november t/m di 31 december 2019

Openingstijden

maandag 12:00–21:30
dinsdag 12:00–21:30
woensdag 12:00–21:30
donderdag 12:00–23:00
vrijdag 12:00–00:00
zaterdag 12:00–00:00
zondag Gesloten

Prijzen

Van €120,= voor €59,=

Locatie

Real Escaperoom
Vest 108
3311 TX Dordrecht


Booking.com
Het Laatste Tafeltje