30% Korting

Boek nu hier deze unieke gelegenheid om met 30% korting op grote hoogte te dineren. Een 3 gangen diner in de Euromast van €46,25 voor €32,50 (diner voor 2 personen)

Culinair genieten terwijl je een grandioos uitzicht hebt over de skyline van één van de mooiste steden van Europa. Moderne architectuur alom, gecreëerd door wereldberoemde architecten.

Nu eens geen diner bij kaarslicht, maar diner bij een schitterend en overweldigend schouwspel van duizenden lichtjes van de stad onder je.

Klik hier om je 3 gangen diner op hoogte te boeken.

Sinds 1970 is de Rotterdamse Euromast met zijn 185 meter nog steeds het hoogste gebouw van Nederland. En behoort tot de World Federation of Great Towers. Dat zijn de 37 mooiste, hoogste en spraakmakendste torens van de wereld. De Euromast staat daarin op gelijke hoogte ………….. met bijvoorbeeld de Eiffeltoren of het Empire State Building.

De Euromast is een prachtige bezienswaardigheid als je bijvoorbeeld een stedentrip maakt naar Rotterdam Eigenlijk kun je niet echt zeggen dat je in Rotterdam bent geweest als je de Euromast niet beklommen hebt en genoten van het prachtige uitzicht. Bij helder weer kun je soms wel 30 kilometer ver kijken.

Durf jij het aan? Je Euromast avontuur begint al met de roterende glazen panorama lift. Deze lift brengt je naar een duizelingwekkende 185 meter hoogte! Geen plek om te verblijven als je giga last hebt van hoogtevrees. Vanaf die hoogte heb je overdag een prachtige 360 graden panorama uitzicht over de stad, maar ’s avonds ben je een stuk dichter bij de sterrenhemel. Dat samen met de duizenden lichtjes van de stad zorgt voor een unieke sfeer tijdens je 3 gangen diner arrangement.

Dit 3 gangen diner arrangement is ook uitstekend te combineren met één van de vele andere arrangementen of evenementen die er in, op of aan de Euromast worden georganiseerd.

Voor de echte thrillseekers en adrenalinejunkies bestaat er de mogelijkheid om te tokkelen of ab te seilen van de Euromast. Verder worden er evenementen georganiseerd rond Sinterklaas op zaterdag 24 november, kerst van 24 tot en met 26 december en oud en nieuw op maandag 31 december en dinsdag 1 januari.

Klik hier om je 3 gangen diner op hoogte te boeken.

Dit arrangement is ook leuke afsluiting van een dagje sightseeing Rotterdam. De snelste en wellicht makkelijkste manier om Rotterdam te verkennen is met de Hop-on-Hop-off bus. Deze bus brengt je langs de highlights van de stad. Het ticket is 24 uur geldig en je kunt vrij van of op de bus stappen bij de verschillende haltes.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off bus te boeken.

Een andere manier om redelijk snel een goede indruk van Rotterdam te krijgen is middels een rondvaart door de havens van Rotterdam met Spido.

Klik hier om je tickets voor de rondvaartboot te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 11 november t/m do 28 februari 2019

Openingstijden

April tot en met september 09.30 - 22.00 uur
Oktober tot en met maart 10.00 - 22.00 uur

Prijzen

Van €46,25 voor €32,50

Locatie

Euromast
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje