Boek hier je tickets voor de niet alledaagse en op veler verzoek georganiseerde motorbeurs, MotorXperience in Rotterdam Ahoy.

Kom je ook voor de allernieuwste trends op het gebied van motorrijden? Van 5 tot en met 7 oktober wordt deze motorbeurs gehouden. Slechts 3 dagen heb je de tijd om de allernieuwste motoren, gadgets, technieken, voorschriften, handigheidjes, nieuwtjes, reizen, merken en types te bewonderen.

Natuurlijk ligt de nadruk tijdens deze beurs op de motoren en de motorlife style. Maar omdat MotorXperience geen doorsnee beurs is, is er is ook een uitgebreid aanbod van diverse podia met muziek, foodtrucks en nog veel meer.

Nog nooit op een motor gereden? Op deze beurs kun je eens ervaren wat motorrijden is in de motor simulator. Naast de motor simulator is er een echte gaming area.

MotorXperience is een leuke beurs, interssant voor zowel de beginnende als de ervaren motorrijder. Of gewoon omdat je wat hebt met motoren of de motor lifestyle.

Motor Veiling:

De extra dimensie aan deze beurs is de motor veiling. Tijdens deze veiling worden tweede hands motoren geveild. Ben je (nog) niet toe aan een nieuwe of wil je juist dat bewuste merk en type motor; sla hier dan je slag en rij naar huis op de motor van je dromen. Voorafgaand aan de veiling kun je de te veilen motoren bekijken. Gedurende de veiling kun je dan jouw bod uitbrengen op de door jou gewenste motor of wie weet diverse motoren. Of ben jij degene die zijn of haar eigen motor wil (laten) veilen?

Motormarkt:

Naast de veiling wordt een gedeelte van de beursvloer ingericht voor de motor markt. Sla hier je slag voor leuke hebbedingetjes, gadgets, onderdelen, helmen, motor kleding, motor laarzen etc. etc. Vele artikelen worden verkocht voor outlet prijzen. Of misschien lukt het je om een leuke beurs korting te bedingen. En ga je naar huis met mooie aanbiedingen.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 5 t/m zo 7 oktober 2018

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €15,= voor €8,95


Booking.com
Het Laatste Tafeltje