Boek hier je tickets voor de digitale les van de bekende Freek Vonk, GIF! in Naturalis Biodiversity Center in het Pesthuis in Leiden.

Ben jij niet bang voor enge spinnen, slangen en fel gekleurde kikkers? Of wil je ze juist trotseren ondanks je angst. Kom tot en met 2 september naar Leiden en laat je digitaal onderwijzen door de bekende tv bioloog Freek Vonk.

Dit inter aktieve dagje uit is leerzaam voor jong en oud. Heb je ooit dichter bij giftige dieren gestaan? De gif expert bij uitstek verteld je alles over giftige dieren. Wist je dat niet alleen dieren giftig kunnen zijn? Ook diverse planten en mineralen kunnen giftig zijn. En wat te denken van paddenstoelen. In Naturalis Leiden kom je meer te weten over gif.

Wist je bijvoorbeeld dat we ook gebruik kunnen maken van gif? Denk bijvoorbeeld aan medicijnen die van het gif van dieren, planten of mineralen gemaakt worden. Anti gif wordt bijvoorbeeld vaak gemaakt van het gif van dieren.

Ook wordt je verteld wat gif nu precies doet. Hoe werkt het en wat doet het in een menselijk of dierlijk lichaam.

De tentoonstelling is inter aktief dus je kunt zelf ook aan de slag. Zou jij het aandurven om een echte vogelspin te voeren of krijg je al weke knieën bij het idee? Leer ook over bos paddenstoelen. In het najaar gaan veel mensen het bos in om paddenstoelen te zoeken en op te eten. Dan is het wel zo fijn als weet welke paddenstoelen je wel kunt eten en welke niet. Kortom een leuke en vooral leerzame dag voor jong en oud.

Klik hier om je tickets voor de GIF! tentoonstelling te boeken.

Je bezoek aan de GIF! tentoonstelling kan ook goed gecombineerd worden met een rondvaart door de grachten van Leiden. De tickets hiervoor kosten €10,=

Klik hier om je tickets voor de rondvaart boot te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 1 augustus t/m zo 2 september 2018

Openingstijden

ma t/m vr: 9:00 – 18:00 uur
zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Prijzen

Van €12,= voor €5,95

Locatie

Naturalis Biodiversity Center
Pesthuislaan 7
2333 BA Leiden


Booking.com
Het Laatste Tafeltje