Hopelijk komt u ook dit jaar onze Garage Sale weer bezoeken of doet u dit jaar ook weer mee aan de grootste Garage Sale van Zeeland!
Voor de 7e keer wordt er een Garage Sale door heel Sas van Gent georganiseerd. In 2010 vond de 1ste Garage Sale plaats. Met 39 aanmeldingen gingen we van start. Inmiddels is deze sale uitgegroeid tot de grootste van Zeeland, met vorig jaar 108 deelnemende garages!
Het idee komt uit Amerika en is eigenlijk heel simpel. Vanuit verschillende garages, schuren en tuinen worden er 2e hands spullen aangeboden zoals (bouw) materialen, kleding, gereedschap, speelgoed,elektra en allerlei. En wie weet vindt u juist hier waar u al jaren lang naar zocht. Of komt u voor de sfeer en genieten van een dagje Sas van Gent. Wij verwelkomen u dan ook graag op deze dag. Belangrijk voor u als bezoeker is, dat er ieder jaar nieuwe deelnemers zijn en ook de vaste deelnemers ervoor zorgen dat ze weer voldoende “nieuwe”spullen kunnen aanbieden. Zo blijft het voor u, als bezoeker, interessant om een bezoekje te brengen aan deze Garage Sale.
Nieuw dit jaar is het zonnetreintje. Via sponsoring kunnen wij dit treintje gratis inzetten om het gemak voor onze bezoekers te vergroten. Dit treintje brengt u, als bezoeker, via verschillende op- en afstap plaatsen naar de deelnemers van de Garage Sale. Maar komt u ons treintje onderweg tegen, steek even uw hand op en hij neemt u ook mee. Kijk voor meer informatie over de route en op- en afstap plaatsen op onze website.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

za 7 oktober 2017

Openingstijden

08.00-16.00

Prijs

gratis

Locatie

Sas van Gent
Centrum
4551vc Sas van Gent






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com