Beleef de winter op ‘koninklijke wijze’ en overnacht in kasteel Schloss am See Fischhorn!
Dit charmante kasteel is een pareltje in de sneeuwwereld van Zell am See. Een unieke, geheel gerenoveerde locatie met ruime appartementen die verschillend zijn ingericht en allen de naam van een edelsteen dragen en ook in de betreffende kleur zijn ingericht. In het kasteel vind je tevens een algemene ruimte, een barretje, skiberging, sauna en ruimte om te relaxen. De grote kasteeltuin en de skilift in de buurt maken je onvergetelijke wintervakantie compleet.
Schloss am See Fischhorn ligt aan de rand van Zell am See en Bruck an der Großglockner en heeft een rustige ligging maar de voorzieningen zijn niet ver weg. Vanuit dit middeleeuwse kasteel met een rijke geschiedenis, ben je binnen enkele minuten rijden bij de piste en de vernieuwde skilift AreitXpress die op 3 km liggen. Bij deze cabinelift vind je ook de skischool met een oefenweide en de skiverhuur. De skibus stopt op 300 meter afstand van het begin van de oprijlaan.
Na een inspannende dag op de piste is het heerlijk thuiskomen in Schloss am See Fischhorn, de gewelven en hoge plafonds passen geheel bij het luxeniveau. Daarnaast geniet je van de sauna, douche en relaxruimte (dagelijks geopend van 14.00 – 20.00 uur). Er is een algemene ruimte waar je bij elkaar kan zitten. Bij goed weer kun je op het terras van de binnenplaats van een lekker winterzonnetje genieten. De kinderen kunnen fijn spelen in de grote kasteeltuin die ook voldoende ruimte biedt voor sneeuwpoppen bouwen, sleetje rijden en sneeuwballen gooien!
’s Ochtends kun je verse broodjes laten bezorgen, of je maakt gebruik van de ontbijtservice, dat is helemaal makkelijk! Het centrum van Bruck an der Großglocknerstraße ligt op 1 km en biedt verschillende faciliteiten zoals diverse winkeltjes, restaurants en bars. De dichtstbijzijnde supermarkt vind je al op 700 meter. Hier kun je gemakkelijk de dagelijkse boodschappen doen. Nog meer vertier vind je in het bruisende Zell am See met haar gezellige après-ski dat op ca. 5 km. afstand is. In dit leuke stadje aan het meer vind je een keur aan winkels, bakkerijen waar je heerlijke koffie drinkt, gezellige restaurants en vele andere winkels.
Kies je ervoor om een middag of dagje niet te skiën, dan is de bekende Tauern Spa in Kaprun een absolute aanrader! In dit prachtige wellness centrum kijk je je ogen uit en geniet van je van de sauna’s, stoombaden en maar liefst 11 zwembaden.
Bij kasteel Schloss am See Fischhorn is voldoende parkeergelegenheid en in het kasteel is tevens een lift aanwezig (bereikbaar via een aantal treden bij de entree). Je ski- of snowboardmateriaal kun je gemakkelijk opbergen in de skiberging met skischoendroger. 3 kilometer 3 kilometerSchloss am See Fischhorn

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 421,- per persoon incl. skipas

Locatie

Schloss am See Fischhorn
Zell am See
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com