Bovenin het dorp vind je deze functionele en comfortabele appartementen. Het centrum van Vars ligt op zo’n 400m, hier vind je verschillende gezellige bars en restaurants. De skilift ligt op ongeveer 300m afstand en brengt je snel het skigebied van La Forêt Blanche in. 

De receptie van Résidence le Pic de Chabriéres bevindt zich op zo’n 100m in Résidence l’Albane. Er is een gratis onoverdekte parkeerplaats in de buurt en je kunt gebruik maken van de betaalde parkeergarage in Résidence l’Albane. Na het skiën kun je heerlijk ontspannen in de sauna. Ook is er een skiberging en biedt de résidence een gratis buspendel tussen de verschillende delen van het dorp aan.

De studio’s en appartementen van Résidence Le Pic de Chabriéres zijn comfortabel en modern ingericht met veel houtaccenten. Alle studio’s en appartementen beschikken over een woonkamer met bedbank, een keukenhoek met fornuis, koelkast, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser en een badkamer met bad en/of douche en wc. In de studio’s en appartementen kun je gratis gebruik maken van een Wi-Fi verbinding (gratis basispakket voor e-mail/WhatsApp, meerkosten bij grootverbruik).

In de slaapkamers staat een 2-persoonsbed of één 1-persoonsbed. De slaapnis beschikt over een stapelbed. In de woonkamers  De bedbanken in deze appartementen (m.u.v. die van de studio-4) bestaan uit een slaapbank + uittrekbed. Dit uittrekbed is eigenlijk alleen aanbevolen voor kinderen. Hetzelfde geldt voor het stapelbed in de slaapnis.

Summit Travel biedt de volgende appartementen aan:

  • Studio (max. 2 pers.): bedbank, 1 badkamer (ca. 18m2)
  • Studio (max. 4 pers.): bedbank, slaapnis, 1 badkamer (ca. 25m2)
  • Studio (max. 5 pers.): 2 bedbanken, slaapnis, 1 badkamer (ca. 25m2)
  • 2-kmr (max. 6 pers): bedbank, slaapnis, 1 slaapkamer, 1 badkamer (ca. 31m2)
  • 3-kmr (max. 7 pers): bedbank, slaapnis, 2 slaapkamers, 1 badkamer (ca. 40m2)

Het verblijf in Résidence Le Pic de Chabrières is op basis van logies. Je kunt ’s ochtends (optioneel) gebruik maken van de broodjesservice en er is ook een boodschappenservice aanwezig.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

zo 4 juli t/m zo 1 mei 2022

Prijs

€ 173,00

Locatie

Résidence le Pic de Chabrières
Vars
Meer informatie / boeken


Booking.com