In het mooie Oosterhout vind je Cleyo Skin Experts waar Brabantse gezelligheid niet te missen is! Ben jij ook weer toe aan ontspanning of echte huidverbetering? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Jamie staat graag voor je klaar om samen met jou te werken aan huidverbetering of om je lekker in de watten te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke diamond facial incl huidanalyse. Tijdens deze ontspannen facial wordt er gebruik gemaakt van volledig natuurlijke en huidverbeterende producten. Zo kom jij heerlijk tot rust en krijg je een mooie, stralende huid. Dit is niet alleen een heerlijke facial maar je krijgt hierbij ook advies van een echte huid expert. Zo stap jij de deur uit met een stralende huid en advies op maat!


Of kies voor een heerlijke microdermabrasie facial deluxe. Met deze huidverbeterende facial worden alle dode huidcellen effectief verwijderd en de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. De huid krijgt een ultieme boost, de doorbloeding en collageen aanmaak worden gestimuleerd. Zo kunnen we fijne lijntjes, zonneschade, acne, grove poriën, oneffen huidstructuur, littekens en een doffe huid verminderen.

Ervaar pure ontspanning en kom volledig tot rust tijdens de ontspannende of hotstone massage van de rug, schouders en nek. 

Voor welke behandeling je ook gaat, het wordt echt een momentje voor jezelf. Schoonheid straal je uit van binnen en van buiten.

Let op: De vouchers zijn tijdelijk beschikbaar dus wees er optijd bij! Kijk de leuke deals die Cleyo Skin Experts Oosterhout voor ons heeft samengesteld!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 27,00

Locatie

Cleyo Skin Experts Oosterhout
Oosterhout|Noord-Brabant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com