In het mooie Amsterdam  vind je Brazilian Body&Wax. Hier kun je terecht voor vele unieke beautybehandelingen. Na de hectische COVID-19 periode is iedereen er iedereen er wel even aan toe om heerlijk in de watten gelegd te worden.

Het team van Brazilian Body&Wax staat klaar om jou heerlijk in de watten te leggen en je weer goed te laten voelen in je eigen lichaam! 

Ben je al een tijdje bezig in de sportschool maar krijg je maar niet het gewenste resultaat, en wil je geen duizenden euro’s uitgeven. Dan is dit misschien wel de oplossing voor jou! Brazilian Butt Lift is een protocol gecreëerd door Brazilian Body&Wax om je die extra lift te geven en je rondingen te vergroten! Deze behandeling van 45 minuten is ontspannend en geeft een langdurig resultaat. Na deze behandeling heb je ook meteen een stuk minder cellulitis. 

Brazilian Belly Shape heeft een soortgelijk protocol als Brazilian Butt Lift, maar in plaats van alleen je rondingen vorm te geven, helpt T-shape het vet te verbranden en te lokaliseren terwijl je een kleine massage krijgt. 

Bij iedereen zal in der loop van de tijd de huid van het gezicht gaan verslapen. Fijne lijntjes worden steeds beter zichtbaar en je merkt dat je huid elasticiteit gaat verliezen. Door de skin Rejuvenation behandeling verhoog je de collageen productie en verminderd de vetophoping van je huid. Je merkt meteen dat jouw gezicht er jonger uitziet en je gaat veel zelfverzekerder naar buiten!

 

Genoeg behandelingen dus om je weer helemaal goed te voelen in je eigen lichaam! Neem de eerste stap naar huidverbetering! Bekijk de te gekke deals die het team van Brazilian Body&Wax voor ons heeft gemaakt!


Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 72,00

Locatie

Brazilian Body&Wax
Amsterdam|Noord-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com