Wil je verzorgde handen en voeten? En ook nagels die er mooi uitzien? Of een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid en wensen? Dan heeft Beauty Obsessions mooie aanbiedingen voor jou! Kijk bijvoorbeeld naar de Spa Manicure en Spa Pedicure inclusief gellak! 

Schoonheidssalon Beauty Obsessions is centraal gelegen in het winkelcentrum Lage Land in Rotterdam. Je kunt bij de Beautysalon onder andere terecht voor manicure, pedicure, lichaams- en gezichtsbehandelingen, Permanente Make-Up en wimper extensions.

Voor de salon is een persoonlijke service, hygiene en kwaliteit heel erg belangrijk. Bij iedere behandeling wordt eerst naar de gezondheid van de nagels, wimpers/wenkbrauwen en huid gekeken en besproken. Op basis daarvan wordt de behandeling bepaald. De kwaliteit kun je ook terug zien in de producten die bij deze salon gebruikt worden, namelijk OPI, CND Shellac en Dermologica.

Een vakkundig, professioneel en vriendelijk team, Silvia (eigenaresse), Dagmar, Madeleine, Aga, Mariette en Rosina, staan voor jou klaar om jou een ontspannen dag te bezorgen en jou weer te laten stralen! 

Handig om te weten! Je kunt gratis parkeren bij het winkelcentrum. 

Het is belangrijk om van te voren te reserveren bij de salon. De instructies staan vermeld op de voucher. 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 44,55

Locatie

Beauty Obsessions
Rotterdam|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com