Kom volledig tot rust in de gezonde Zeeuwse lucht bij Vitae Wellness Resort Goes in het hartje van Zeeland. De luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van Bevelanden bieden een bijzonder onderkomen voor een weekend weg in Zeeland! 

 

In deze Thermen Goes kan je jezelf onderdompelen in de aangename warmte van het stoombad, die je poriën opent en door de mintdampen een diep reinigend effect geeft. Ook is er een opgietsauna waarbij ieder opgietritueel bijzonder sprankelend is. De infraroodsauna is mild-warm van temperatuur, maar de warmte dringt diep tot in de huid door. Hierdoor wordt jouw doorbloeding gestimuleerd en kunnen jouw spieren echt goed ontspannen. Bij de kleurensauna draait het helemaal om de positieve werking van kleuren op jouw lichaam en geest. Wil je het écht heet maken? Stap dan in de 95 graden sauna, deze is de warmste sauna in Vitae Wellness Resort Goes!

 

Tussen de sauna’s door kan je hier ook genieten van allerlei verschillende baden; een warm ligbad met ligbanken, een verwarmd buitenbad, een voetenbad, een dompelbad, een whirlpool, wisselbaden, een afkoelzone en douches. Ook is hier de mogelijkheid om het eeuwenoude Oost-Aziatische reinigingsritueel, hammam te kiezen. Tijdens de hammam behandeling wordt je gescrubd, ingezeept en lekker gemasseerd. 

 

Strijk vervolgens heerlijk neer in de lounge waar je kan genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op de menukaart zijn vers en worden met grote passie bereid door de keuken van Wellnessresort Goes. De sfeer en de stijlvolle inrichting maken de lounge ‘the place to be’ om culinair te genieten. 

 

Iedere dinsdag is het badkleding-mag-dag bij Vitae Wellness Resort Goes. 

 

Let op:

-Maak jouw reservering telefonisch definitief of via de website van Wellness resort Goes en geniet vervolgens van jouw dagje wellness.

-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 22,88

Locatie

Wellnessresort Goes
Goes|Zeeland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com