Op een geweldige locatie aan de Laan van Meerdervoort (Den Haag) is een nieuwe Thaise Massagesalon geopend, Isara Wellness! Isara Wellness ligt op loopafstand van de gezellige winkelstraat in de Reinkenstraat. 

Een Thaise massage is dé ideale manier om het lichaam weer in balans te brengen. De masseuses zijn opgeleid in Thailand. Bij een Traditionele Thaise massage worden verschillende technieken gebruikt. Het hele lichaam komt aan bod met rek- en strekoefeningen. Het lichaamsgewicht van de masseuse wordt gebruikt om druk uit te oefenen op jouw spieren en om blokkades los te maken. Het lichaam wordt gemasseerd met de handen, duimen, ellebogen en knieën. Het gehele lichaam komt aan bod! Er is dus geen twijfel over mogelijk dat jij helemaal ontspannen de salon verlaat. 😉

Er zijn talloze voordelen op te noemen van een massage. Denk hierbij aan de 
pijnverlichting in de rug, schouders, hoofdpijn en spierspanningen, het verwijdert blokkades en het verhoogt je flexibiliteit van het lichaam. Maar ook tegen vermoeidheid en slapeloosheid. En, het verbetert ook nog eens het immuunsysteem. Iets wat iedereen tegenwoordig goed kan gebruiken. Gun jij jezelf dit ook? 

(Kerst) Cadeautip: Je kunt een massage ook als cadeau geven aan je partner, familie of een goede vriend.
Iemand die dit écht verdient! 


Goed om te weten! Tot 18:00 uur kun je gratis voor de deur parkeren en de salon bevindt zich vlakbij de bushalte Vlakenbosplein (bus 21) en tramhalte Conradkade (tram 3). 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 54,00

Locatie

Isara Wellness
Den Haag|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com