Na de COVID-periode ook last gekregen van overtollig vet? Alles eraan geprobeerd om ervan te komen maar het wilt maar niet? Freeze & Laser Bodysalon in het mooie Rotterdam aan de Kop Van Zuid heeft de oplossing voor jou! 


In deze salon staan ze voor jou klaar om je weer goed te laten voelen in je eigen lijf. Door de Cryo behandeling worden vetcellen bevroren, hierdoor zullen ze afbreken en niet meer terugkeren. De behandelde vetcellen zullen op een natuurlijke manier het lichaam verlaten. Freeze & Laser bodysalon helpt je dan ook graag om op een veilige en efficiënte manier van overtollig vet af te komen. Vooraf zal er nog een intakegesprek plaatsvinden. De behandelingen zijn echter niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. If you can squeeze it, They can freeze it! 


Naast de cryolipolyse behandeling doen ze ook laserontharing met een Triple ICE Diode laser apparaat die geschikt is voor elk huid- en haartype! Doordat de behandelkop afkoelt tot 

-8 graden wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. Door de techniek van deze behandeling houdt je er ook geen huidbeschadigingen aan over!

Voor de behandeling niet waxen of epileren. Scheren mag wel!


Let op: de voucher is 6 maanden geldig en reserveren voor de afspraak is verplicht. Je afspraak moet je minimaal 24 uur van te voren annuleren, anders vervalt de voucher! 

De vouchers zijn niet geldig op de feestdagen.



Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 22,50

Locatie

Freeze and Laser Bodysalon
Rotterdam|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com