Beleef hier het vakantiegevoel en kom helemaal tot rust in de privé sauna Rose Lima. Deze luxe privé spa in Den Bosch heeft drie verschillende ruimtes met allemaal een eigen thema. Zo is er de Suite Deluxe, de Suite Arabian Dream en de Suite Adorable. Voor welke ga jij? 


De Suite Deluxe staat volledig in het teken van comfort. In deze fantastische suite kan je heerlijk relaxen in een bubbelbad. Zin in bubbels tussen de bubbels? Rose Lima schenkt graag een glaasje champagne voor je in!


De Suite Arabian Dream laat je even helemaal vergeten dat je in Nederland bent. Ga lekker op vakantie in eigen land en waan je in Oosterse sferen! 


De Suite Adorable is heel sfeervol belicht en voldoet aan alle eisen om goed tot rust te komen!


Iedere suite heeft een eigen Finse Sauna, een eigen douchegelegenheid, een 2-persoons bubbelbad, een massagestoel, een minibar, een audio en video installatie, een flatscreen TV en een lounge bed. 


De luxe privé sauna bevindt zich in Noord-Brabant Den Bosch, in de omgeving van Breda, Eindhoven, Etten-Leur, Hamont en Deurne. Deze privé sauna kan ook geboekt worden met overnachting.

Boek nu jouw favoriete privé sauna suite met korting!


Let op:

-Vooraf reserveren is verplicht.

-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 110,00

Locatie

Rose Lima
Den Bosch|Noord-Brabant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com