In het mooie Rotterdam vind je heartspace108. Hier kun je terecht voor verschillende heerlijke ontspannen massages. In deze hectische tijden is iedereen er wel even aan toe om in de watten gelegd te worden. 

De eigenaresse Nicole staat voor jouw klaar om je helemaal te laten ontspannen. Zo biedt zij een hele bijzondere vorm aan van een ontspanningsmassage, namelijk een met klankschalen. Het is een helende massage waarbij er klankschalen worden aangeslagen. De trillingen zijn door zijn door heel het lichaam voelbaar, ze zorgen voor balans, ontspanning en het opheffen van fysieke en mentale blokkades. 

Ook biedt zij een heerlijke deelmassage aan met klankschalen. Het is een massage waarbij je kan kiezen om een specifiek gedeelte van het lichaam laat masseren. Denk hierbij aan de schouders, nek, rug of de benen. Deze massage kan je nemen voor ontspanning maar ook klachtgericht. 

Nicole biedt verder nog andere hele mooie en unieke massages aan. Speciaal voor ons heeft zij mooie aanbiedingen samengesteld. Dus waar wacht je nog op! Ervaar de ontspanning van de klankschaal zelf! 


Let op: als u een reservering wilt maken vermeld er dan bij dat het een voucher is van SpaOnline.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 49,50

Locatie

heartspace108
Rotterdam|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com