Vakantiehuis Villa Calme is een prachtige vakantievilla bij de zee, op een landelijke locatie op slechts 15 minuten rijden naar fantastische stranden – een prachtige locatie voor uw strandvakantie in Frankrijk.
Villa heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers met een woonkamer, keuken (met vaatwasser, wasmachine, koelkast met vriesvak en elektrische kookplaat). De grootste slaapkamer is beneden met openslaande deuren naar de tuin, een eigen kleedkamer en een eigen badkamer met douche; ook beneden is een apart toilet / garderobe. Boven is er een tweepersoonsslaapkamer met openslaande deuren naar een balkon met uitzicht op de tuin en de velden daarbuiten, een kamer met drie bedden (stapelbed en eenpersoonsbed) met eigen douche / toiletruimte, en nog een kamer met drie bedden met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De hoofdbadkamer met douche en dubbele wastafel is toegankelijk via de overloop met apart toilet aan de zijkant.
De grote omheinde tuin heeft een verwarmd en verlicht zwembad van 9,5 x 4,5 meter met een stugge zwembadafdekking, grasvelden en volwassen struiken en patio’s met een overdekt terras voor schaduw. Off-road parking en garage.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 945,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Villa Calme
L'Aiguillon-sur-Vie
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com