Vakantiehuis La Pichonette. Voor vakantie, er even tussenuit of misschien zelfs voor een schrijversretraite. Genieten van de tuin, de rust en de ruimte. Alleen het geluid van een koe, een buizerd, een tractor in de verte of een incidenteel passerende auto op de weg verderop. Midden op het Franse platteland. Bijna altijd 4 graden warmer dan in Nederland. Tot in het late najaar buiten zitten. Lezen, wandelen of er op uit met de mountainbikes of de e-bike. Bezoeken aan stadjes en kastelen. Eerst naar de markt en daarna picknicken ergens aan een meertje of riviertje?
Het huis zelf. Zicht op kalkstenen muren, oude balken. Nagenoeg alles bij de hand. Voor twee personen, voor vier. Tafel, stoelen, servies en bestek voor zes. Een geweldige keuken. Gelukkig geen tv, geen internet (uw Whatsapp kunt u wel gebruiken). Boven een prachtige eikenhouten vloer. Een zeer comfortabel lits jumeaux.. Voldoende ruimte voor een reisbedje voor de kleinste kinderen. Voor (on)verwachte logees kan de bank beneden uitgetrokken worden tot tweepersoonsbed.
In de tuin een picknickbank, tafel, stoelen, ligstoelen. Een tuindouche om even af te koelen. Een opblaasbadje voor kleine kinderen of grote voeten.
En verder? Verder vooral veel natuur. Bossen en akkerlanden. Een klein riviertje. Een groepje reeën in een weiland. Vossensporen in de tuin. Een bever in de berm. Het geluid van de krekel. Er is een ijsvogel gespot! Een muis onder de dakpannen. En heel, heel veel roofvogels.
La Pichonette is voor rustzoekers, voor natuurliefhebbers, voor wandelaars, voor hardlopers, voor fietsers, voor niets-doeners, voor boekenlezers, voor liefhebbers van historische tuinen, kastelen, de kathedraal van Bourges of juist van kleine romaanse kerkjes. La Pichonette is lekker eten in een van de vele kleine restaurantjes of juist uitgebreid zelf koken.
Niets moet, alles mag. Leven als God in Frankrijk. Perfect om na afloop goed uitgerust en met een kleurtje terug te gaan naar Nederland.
Vakantiehuis La Pichonette …. voor even uw eigen huis in Frankrijk.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 476,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

La Pichonette
Pruniers
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com