Vakantiehuis ”La Bouchonnière (= de kurkenmaakster)” één van de in totaal 5 vakantiehuizen op het ‘groene’ vakantiedomein en voormalig ambachtsliedendorp Le Mayne de Boulède, gelegen op een heuvel van 3 hectare groot.
Deze drie vakantiehuizen zijn ondergebracht als zgn. ”onder één kap woningen” in een voormalige zeer grote boerderij (een gebouw van 38m lang) bestaande uit woongedeelten, schuren, stallen e.d. De privacy van ieder huis is optimaal gewaarborgd door de entrees, de (overdekte) terrassen en de privetuinen geheel tegenovergesteld en ver uiteenliggend van elkaar te realiseren.
La Bouchonnière en het andere huis Le Vigneron delen het 2e zwembad van 11 x 5m, met ruime terrassen, ligstoelen, hangmat e.d. Dit zwembad is gelegen op 30m afstand, aan de achterzijde van deze gîtes, intiem beschut met bomen en groen rondom.
Beide huizen zijn compleet, praktisch en smaakvol ingericht vergelijkbaar met de Le Menuisier en Le Forgeron de Boulède en vanzelfsprekend uitgerust met de zo kenmerkende veranda (overdekt terras) of patio, waar het bij alle weertypen goed toeven is. Ook ontbreken de behouden originele details van de huizen niet zoals een openhaard, oude ingebouwde kasten, tegelvloeren, een broodoven, etcetera. Dit alles gecombineerd met modern comfort zoals vaatwasser, wasmachine en dergelijke en oog voor landelijke, sfeervolle en degelijke afwerking van het hele huis.
Omdat dit huis alle ruimtes en de terrassen op de begane grond (!) heeft, is het huis tevens zeer geschikt voor de minder valide vakantieganger als ook voor gezinnen met hele jonge kruipende, dan wel net staande/lopende kinderen die op ontdekkingstocht gaan (geen trapjes om vanaf te vallen). We hebben bij de verbouwing op basis van gespecialiseerde informatie (voorschriften m.b.t. toegankelijkheid) rekening gehouden met de breedte van deuropeningen en andere doorgangen in het hele huis t.b.v. het vrij circuleren. Er is voorzien in een comfortabele, ruim en praktisch ingerichte badkamer en keuken waar eventuele obstakels niet aanwezig zijn.
Een aanvraag voor het Franse label ”Tourisme & Handicap” dat de geschiktheid officieel erkend middels een lijst van kwaliteitseisen op dit gebied is goedgekeurd.
Ook vindt u op Boulède nog twee andere vakantiehuizen ”Le Menuisier” (= de timmerman) en ”Le Forgeron” (= de smid) van dezelfde eigenaren. Deze twee huizen en het gedeelde zwembad no. 1 worden al sinds 2005 succesvol het gehele jaar door verhuurd; lente, zomer, herfst en winter.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 20 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.075,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Boulède - La Bouchonnière
Monflanquin
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com