Het tweepersoons vakantiehuis ‘Margaux’ is, met behoud van kenmerkende details, ingrijpend gerenoveerd. Margaux kijkt uit op het park met het château en heeft openslaande deuren naar het eigen terras met tuinmeubilair en parasol. Deze ruime tweepersoons gîte, is eigentijds ingericht. Natuurlijk is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Het landgoed Château Coulon Laurensac ligt op minder dan 15 minuten van hartje Bordeaux.
Margaux (ca 60m2 , 2 personen)
Het sfeervolle vakantiehuis Margaux ligt op de begane grond, met een slaapkamer en-suite en is voorzien van air-conditioning. We hebben onze uiterste best gedaan om het vakantiehuis zo in te richten dat u alles vindt wat u voor een fijne vakantie nodig kunt hebben. Deze comfortabel ingerichte vakantiewoning beschikt over een royale badkamer met bubbelbad, separate douche, dubbele wastafel en een toilet. Er is een twee-persoons bed (box spring, 1.60m x 2.00m). Wanneer u aankomt zijn de bedden (met dekbedden) opgemaakt. Handdoeken en keuken/theedoeken zijn ook in het huis aanwezig. U hoeft zelf alleen handdoeken voor het zwembad of het strand mee te nemen.
Inrichting en uitrusting
In het comfortabele zitgedeelte vindt U onder de eeuwenoude balken een royale zithoek met twee tweezits-banken. Verder beschikt dit gezellige vakantiehuis over gratis WIFI Internet. Uiteraard heeft Uw accommodatie TV (flatscreen, 32 inch =88cm) met DVD speler en satelliet ontvanger. Er staat een selectie DVD’s tot Uw beschikking. Een stereo installatie met CD speler en radio, completeren de technische uitrusting van deze comfortabele gîte.
Keuken
Margaux beschikt verder over een moderne lichte eetkeuken (grote tafel, vier stoelen). U treft hier een volledig uitgeruste keuken aan: keramische kookplaat (4 pits) met afzuigkap, ruim aanrecht met spoelbak en een afwasmachine, grote koel/vries combinatie, combi-oven, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, strijkbout, stofzuiger, potten, pannen, servies, bestek etc.
Er is een centrale wasruimte met een wasmachine en droger die kosteloos tot uw beschikking staan.
Welkomstboek
In uw gite treft u een uitgebreid informatieboek aan, vanzelfsprekend in het Nederlands. Hier vind u een veelheid van informatie variërend van welke bakker de lekkerste stokbroden en croissants heeft tot onze favoriete restaurantjes. Ook wandeltochten en dag tripjes beschrijven wij hier.
Verder vind u hier onze selectie van:
-Restaurants, terrasjes en winkels in ons dorp
-Hoe snel in Bordeaux te komen en waar parkeren en waar te shoppen
-Restaurants en lokale specialiteiten
-Waar lekkere en betaalbare wijn te proeven en eventueel te kopen
-Monumenten, musea, tuinen en parken
-Sportieve mogelijkheden en wandeltochten
-Bijzondere Franse markten in de omgeving
-Dag tripjes in de omgeving
-En nog veel meer…
De gite is rookvrij en huisdieren moeten helaas thuisblijven.
Een groot (6 bij 12 meter) werkelijk fantastisch gelegen zwembad is ideaal voor een heerlijke duik bij zomerse temperaturen. Het zwembad is verwarmd van half mei tot half oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 595,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Château Coulon Laurensac - Vakantiehuis Margaux
Bordeaux
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com