De Crèche dateert uit de 16e eeuw en was oorspronkelijk een kleine stal aan een hoek van de hoofdboerderij. Het is liefdevol verbouwd tot een aantrekkelijke, lichte en luchtige gîte met een eigen omheinde tuin en toegang tot de grote gemeenschappelijke tuin voor de kinderspeelplaats en de dieren. De Crèche is een kleine gîte, ingericht in rustieke, Franse stijl. De begane grond bestaat uit een open keuken/eetkamer/zitkamer en een doucheruimte met toilet, wasmachine en strijkbenodigdheden. De douche is standaard. De woonkamer is sfeervol ingericht met veel originele kunstwerken aan de muren en heeft glazen deuren die uitkomen in de tuin waar tuinmeubilair en een BBQ aanwezig zijn. Er is ook een houtkachel en goed gevulde boekenplanken, puzzels en spelletjes. De keuken is goed uitgerust met een gasfornuis, koelkast/vriezer, magnetron en cafetière. Boven zijn er twee mooi ingerichte slaapkamers met dennenhouten plafonds – een met een tweepersoonsbed (standaard maat) en een met een stapelbed. De kinderslaapkamer heeft speelgoed en spelletjes en een hobbelpaardje.
Het huisje ligt op slechts 10 minuten lopen van winkels en restaurants, maar is omgeven door velden. Het schone zandstrand ligt op 1,5 km afstand (30 minuten lopen).
Dit huis is alleen geschikt voor gezinnen omdat ik geen groepen volwassenen accepteer.
Schoonmaak aan het eind van het verblijf kan betaald worden als je hier bent (40€) en bedlinnen is 8€ per persoon of je kunt je eigen bedlinnen meenemen.
Betaal a.u.b. als je hier bent ….niet via deze website.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 650,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

The Crêche
Plougasnou
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com