Aan de rand van mijn zwembad staar ik dromerig voor mij uit. Mijn voeten bungelen in het water en ik merk dat ik gisteren veel gelopen heb. Chalkidiki, wat ben je toch prachtig. Ik ben hier nu een paar keer geweest en elke keer ontdek ik weer iets nieuws. De mooiste stranden en de gezelligste dorpjes, het is er allemaal.

Ik kleed mij aan om te gaan ontbijten in het restaurantje van Amoessa Boutique. Dit Boutique hotel is mijn logeeradres voor de komende week. Ik vind de ligging echt ideaal, want het ligt niet ver van het strand en centrum. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en direct in de watten gelegd. Ik zoek een tafeltje uit en Petros, één van de eigenaren schuift even aan. “Hoe gaat het Eliza, heb je het naar je zin?” Met een brede glimlach vertel ik hem dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Mijn suite met privézwembad is helemaal perfect. De elegante inrichting met warme zandtinten zorgen ervoor dat ik mij thuisvoel. De badkamer heeft een heerlijke douche en de handdoeken zijn zo lekker zacht. “De sfeer is hier fantastisch en jullie hebben erg je best gedaan er iets moois van te maken.” Na het ontbijt geeft Petros mij vol trots nog een kleine rondleiding. We eindigen bij het zwembad, waar we aan de bar met een kopje koffie nog wat verder praten. “Heb je nog een leuke tip wat ik vandaag kan gaan doen?” Vraag ik hem. “Je kunt een tour gaan maken door de grot van Petralona hier ongeveer een uurtje vandaan.” Nog geen half uur later stap ik in mijn auto. Ik ben onderweg naar Petralona en ik rijd door een prachtig berglandschap. Dit gaat vast heel leuk worden!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 737,00

Locatie

Amoessa Boutique
Polichrono
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com