Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik een paar dagen bij Triopetra Blue Horizons Villas wou verblijven, maakte mijn hart een sprongetje. Ik had al eerder gehoord dat je bij dit plekje prachtige vergezichten hebt over de azuurblauwe zee. Een week later rijd ik over kronkelende weggetjes, ik krijg nooit genoeg van de typische Griekse wegen. In de verte zie ik de charmante villa’s al liggen, direct ervaar ik het ultieme vakantiegevoel en ik ben nog niet eens op de plaats van bestemming.

Bij aankomst worden mijn zintuigen meteen geprikkeld. Ik ruik de geur van de zee, hoor de wind door de palmbomen gaan en ik zie de groene omgeving. Mijn villa straalt luxe, comfort en sfeer uit. Op mijn eigen terras zie ik het privézwembad schitteren in de zon en in de verte spot ik de diepblauwe zee. Ik neem plaats op een van de ligstoelen bij het zwembad om dit prachtige uitzicht op me te nemen.

Terwijl ik op de ligstoel geniet van alles om mij heen, laat ik mijn fantasie de vrije loop gaan. Ik zie mezelf al helemaal zitten, dobberend op een luchtbed in het zwembad, uitkijkend over de diepblauwe zee. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker, de komende dagen ga ik hier een kalm leventje tegemoet… door boulevard gescheiden van het strand,afstand tot strand circa 700 meter (zandstrand, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) ),aan zee (geen strand),afstand tot luchthaven circa 100 kilometer,afstand tot pinautomaat circa 18 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 10 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 10 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 1 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde apotheek circa 12 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde arts circa 18 kilometer,afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 18 kilometer

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 783,00

Locatie

Triopetra Blue Horizons Villas
akoumia triopetra
Triopetra
Meer informatie / boeken


Booking.com