Wat een genot vanavond, ik zit al bijna vol, maar wil nog niet stoppen met eten. Hier in dit restaurant op locatie kan ik iedere dag wel eten. Ik wil nog een slok van mijn wijn nemen en dan wordt mijn oog afgeleid. Gaat er gebeuren wat ik vermoed dat er gaat gebeuren? Ik hoop het zo! En dan gebeurt het… Ik zie de man opstaan van zijn tafeltje, hij haalt een klein doosje uit zijn broekzak en gaat op de knieën. De vrouw slaakt een gilletje van geluk. Nog voor hij zijn vraag kan afmaken, hoor ik al een enthousiast ‘JA’ uit haar mond komen. Iedereen begint te klappen en de obers komen met een prachtig dessert met vuurwerk aanlopen. Wat een romantisch spektakel!

Ik kan ook niet anders zeggen dat deze man de juiste locatie heeft uitgekozen. Het is hier zo romantisch bij Caldera’s Dolphin Suites. Zeker nu in de avond de lichtjes aan staan en we zijn getrakteerd op een bijzondere zonsondergang over de oneindige zee. Tijdens een vakantie op Santorini hangt de romantiek zeker in de lucht en dit moderne boetiekhotel maakt het plaatje helemaal compleet.

Ik zie de man en vrouw genieten van dit moment bij elkaar en ik weet bijna wel zeker dat ze de rest van hun tijd niet bij elkaar weg te slaan zijn. Ik proost op dit mooie koppel in gedachte en ben benieuwd wat deze reis mij nog meer aan mooie herinneringen gaat brengen…

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.269,00

Locatie

Caldera's Dolphin Suites
Megalohori
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com