Een klein paradijs aan het water met eigen omheinde tuin en terrassen, dat is wat je hier aantreft. Dit romantische vrijstaande huis heeft een unieke ligging direct aan het water. Het idyllische houten huis is van alle gemakken voorzien. De dag begin je als je ontwaakt in het fijne 2-persoonsbed, de en-suite badkamer biedt je de keuze uit uitgebreid in bad of onder de douche. Daarna maak je gemakkelijk een ontbijt in de goed uitgeruste keuken. Verse koffie kan gezet worden met filtermachine of het Dolce Gusto apparaat. Terwijl je ontbijt, kijk je heerlijk vrij uit over de plas de Wijde Blik. Je dagen kan je vullen met lekker zwemmen of varen. Bij het huis liggen kano’s ( 2x 1 persoons en 1x 2 persoons) voor je klaar die je gratis mag gebruiken. Een eigen boot aanleggen tot maximaal 6 meter is mogelijk. Wil je liever een bootje of een supplank huren, dan kan dat bij de naastgelegen jachthaven.
Wat ook zeker aan te bevelen is een fiets of wandeltocht te maken langs de Vecht of door de prachtige natuur. Het water geeft onderweg steeds weer andere vergezichten, je doet historische Nederlandse dorpjes aan en het landschap wisselt zich af met weides, bossen en heide en bloemenvelden. Via Weesp naar Muiden waar je een bezoek brengt aan het Muiderslot. Ook de vestingstad Naarden is absoluut een bezoek waard. Of ga de mooie landhuizen in ‘s-Graveland en villa’s bekijken in Blaricum en Laren. Winkel en mediastad Hilversum ligt om de hoek. Zorg dat je bij zonsondergang weer terug bent op de jachthaven, daar kun je optimaal genieten als de zon langzaam lijkt weg te zakken in het water van de Loosdrechtse Plassen. Als je geen zin hebt om zelf te koken kun je in de jachthaven eventueel ook terecht voor een maaltijd en een drankje . Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je na een dag zwemmen, de BBQ aansteekt op het terras en daar in alle rust de dag afsluit met een biertje of wijntje.
Uw auto kunt u gratis parkeren op de jachthaven. Een bagagekarretje is bij inchecken beschikbaar.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 14 jaar. De verhuurder accepteert om die reden geen boekingen van gezinnen met jonge kinderen
Indeling:
Begane grond: (hal(wasdroger, wc, wasmachine), woonkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie), open keuken(fornuis(4 kookplaten, elektrisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(200 x 160 cm), ligbad, douche, wastafel))
aanlegsteiger, terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Beddengoed: EUR 30/verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 594,80
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Aan de Plas
Kortenhoef (Loosdrechtse plassen)
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com