Dit luxe en ruime vakantiehuis ligt direct bij het skigebied Kreischberg, in een nieuw en modern Alpine vakantieresort, in de bijzonder veelzijdige vakantieregio Murau-Kreischberg. Op loopafstand bereik je de liften en pistes. Ook het centrum van het vriendelijke dorpje Sankt Lorenzen, met gezellige winkeltjes en restaurants, bereik je eenvoudig te voet. Het lokale boemeltreintje stopt direct achter het resort.
Dit vakantiehuis is een tussenwoning in een rij van 3 ruime huizen. Op de begane grond tref je een modern ingerichte open keuken aan. Hier maak je in een handomdraai een heerlijke maaltijd klaar wat je vervolgens op het ruime terras kan opeten. Verder vind je op de begane grond een gezellige woon/ eetkamer met eettafel en tv. Op de eerste verdieping tref je een luxe badkamer aan en 3 slaapkamers aan. Er zijn twee slaapkamers met een 2 persoonsbed. Eén van deze twee slaapkamers heeft nog eens een eigen badkamer ensuite. De derde slaapkamer beschikt over 2 luxe stapelbedden waar je met 4 personen kan slapen. De skiberging met skischoenverwarming en garderobe vind je in het souterrain. Er staan 2 parkeerplaatsen onder een carport ter beschikking. Bij één parkeerplaats vindt je een gemeenschappelijk laadpunt voor een e-bike.
In de winter staat een fantastisch en sneeuwzeker familieskigebied met ruim 40 km piste en moderne liften voor je voeten. Het Funpark behoort tot de absolute wereldtop! Jaarlijks worden er hier grote wedstrijden georganiseerd. Voor langlaufers en winterwandelaars zijn hier volop mogelijkheden. Zin om te rodelen? Ook dat kan hier!
In de zomer is een bezoek aan het mooie middeleeuwse stadje Murau écht een aanrader. Je vindt hier vele leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Naast prachtige wandelingen in de bergen, loopt of fiets je hier ook de Murradweg. Dat is een beroemd fietspad langs de rivier de Mur dwars door de regio.
Zowel in de zomer als in de winter is deze regio dé ideale plek voor de actieve vakantieganger. Ervaar hier ook de rust en ruimte want deze regio is nog niet door het massatoerisme ontdekt. Je geniet hier nog van de pure Oostenrijkse gemoedelijkheid en talrijke tradities. De regio is wat natuur betreft ontzettend mooi en het staat bol van tradities.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Parkeerplaatsen 2
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel), terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x stapelbed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel, wc), toilet(wastafel))
Souterrain: (toilet, skiberging(wasmachine, skischoenverwarmers))
verwarming(vloerverwarming), parking, parking(fietsenberging(gedeeld met andere gasten)), kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 250, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 471,46
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Kreischberg The Exclusive Haus 5 Top 14
Kreischberg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com