Midden in het hart van de gezellige historische plaats Mauterndorf, naast de middeleeuwse burcht, ligt dit prachtige in 2020 nieuw gerenoveerde luxe vakantiehuis. Het vakantiehuis bestaat uit 6 schitterende woningen met gemeenschappelijke faciliteiten zoals wellnessruimte met sauna (Fins en infrarood), ligbad, douche en relaxmogelijkheid, een terras met tuinmeubels, een lounge ruimte (met grote TV, ruime keuken en eetmogelijkheid voor 20 personen), ski- en wasruimte en gastentoilet.
Als je binnenkomt zul je je meteen thuis voelen. Alle woningen zijn modern, comfortabel en met hoogwaardige materialen ingericht en hebben raampartijen vanaf de vloer en een zeer royaal balkon of dakterras. Er zijn natuurstenen vloeren, regendouches, boxsprings of massiefhouten bedden, grote TV's, high-end stereo, chromecast, Wifi en volwaardige keukens met Siemens apparaten. Alle boxsprings kunnen los van elkaar voor meer privacy. De eigenaar paste het hoogste afwerkingsniveau toe, zeker 5 sterren waardig.
Met deze variant huur je de woning William, op de derde verdieping en de woningen Corrie en Dietrich op de tweede verdieping. Deze woningen zijn onderdeel van de uit 1556 stammende en monumentale Fischerkeusche dat bij de burcht van Mauterndorf hoorde. Samen bieden de woningen plaats voor 21 personen. In de grote woonkamer van William of de gemeenschappelijke lounge ruimte op de begane grond kun je gezellig samen komen voor het spelen van een gezelschapsspel of een borrel. William beschikt over een prachtige, zeer ruime woonkamer met hoog plafond, wijds uitzicht en heeft een enorme schuifpui naar de burcht toe. Ideaal als je reist met een groep of meerdere gezinnen! Op het balkon is een privé sauna gelegen voor 2 personen. Vanuit een groot raam heb je een fantastisch uitzicht op het berglandschap.
Als wintersporter heb je hier voldoende keuze! Het Mauterndorfse skigebied Grosseck Speiereck ligt vlakbij. Het is kindvriendelijk, maar heeft met 50 km pisten ook voldoende uitdaging en is nog niet door het massatoerisme ontdekt! De skibus stopt voor de deur. Zoek je nog meer? Obertauern, de mondaine en meest sneeuwzekere plaats van Oostenrijk met 26 liften, en het moderne Katschberg zijn in 12 minuten te bereiken. Voor ieder wat wils!
Mauterndorf ligt in het hart van de Lungau. Deze de regio staat bekend om de vele zonuren, gastvrije inwoners, fantastische skipistes, fiets- en wandelroutes, golfbanen en nog veel meer! Verblijf in dit prachtige vakantiehuis en ontdek het zelf!
Indeling:
Op de 2e etage: (2x open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(cups), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/slaapkamer(1-pers. slaapbank(80 x 240 cm), TV(flatscreen), eettafel), woon/eetkamer(TV(flatscreen), eettafel), slaapkamer(3x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(3x 1-pers. bed), badkamer(douche(inloopdouche), 2x wastafel, wc), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel), 2x toilet(wastafel), 2x balkon)
Op de 3e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(cups), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/slaapkamer(1-pers. slaapbank(120 x 190 cm), TV(flatscreen), eettafel), 2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(3x 1-pers. bed), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, urinoir), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, wc), toilet(wastafel), sauna, balkon)
toilet(gedeeld met andere gasten)(wastafel), gemeenschappelijke ruimte(TV, gezelschapsspellen), relaxruimte(gedeeld met andere gasten)(ligbad, douche, sauna), skiberging(gedeeld met andere gasten)(wasdroger, wasmachine, skischoenverwarmers), Kluisje, terras(gedeeld met andere gasten), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, 3x parking, kinderbed, kinderstoel, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 540, Beddengoed: EUR 16,80 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 736,30
Bij een bezetting van 21 personen

Locatie

Fischerkeusche XL
Mauterndorf
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com