Nagenoeg direct aan de de piste en op loopafstand van het pittoreske dorp, Rauris, ligt vakantiehuis Golden Geier. Zeker wintersportliefhebbers genieten van de ideale ligging van deze ski-in/ ski-out. Dit vakantiehuis is in 2020 geheel gerenoveerd en omgetoverd in vier moderne vakantiewoningen. Woning Bernkogel heeft een eigen ingang en is gelegen op de tweede verdieping. Het beschikt over een woon/eetkamer met zithoek, TV, eettafel en tegelkachel waar jij je na een dag in de winterse kou heerlijk kunt verwarmen. Er is een compleet ingerichte openkeuken waar je samen een smakelijke maaltijd kunt bereiden. Daarnaast beschikt de woning over drie slaapkamers waarvan er twee uitgerust zijn met een 2- persoons bed en een stapel bed en één slaapkamer met een 2 persoons bed. Er zijn twee badkamers met ieder een douche, wastafel en toilet.
Rauris is rustig gelegen, heeft een vriendelijke inwoners en is door het massatoerisme nog niet ontdekt. Het heeft een gevarieerd en modern skigebied. De top van het skigebied rijkt tot 2175 meter. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner. Het skigebied is overzichtelijk en heeft voldoende eenvoudige afdalingen. Er zijn prima oefenhellingen, skischolen met speelvelden en loopbanden. Hierdoor is dit skigebied erg geliefd bij gezinnen met kinderen. Wil je eens een dag ergens anders skiën? Het Gasteinertal of de regio Hochkönig zijn nabij.
In de andere jaargetijde komt de natuurliefhebber of de actieve vakantieganger hier ook zeker aan zijn trekken. Rauris ligt in een smalle groene vallei en is omringd door bergen die tot het National Park Hohe Tauern behoren. Binnen 30 minuten bereik je de bekende gletsjer van Kaprun. Een bezoek aan deze gletsjer is zeker de moeite waard. Je kan hier het hele jaar door skiën!
Let op! De stapelbedden zijn alleen geschikt voor kinderen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Op de 2e etage: (gang, open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, open haard), 2x slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), 2x badkamer(douche, wastafel, wc))
skiberging(gedeeld met andere gasten)(wasdroger, wasmachine, skischoenverwarmers), balkon, tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, ligbedden, parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Beddengoed: EUR 12 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 471,49
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Bernkogel Penthouse
Rauris
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com