Midden in het landelijke Peer, vind je dit prachtige landhuis. Het landhuis is zeer comfortabel ingericht. Bijna iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Beneden is voldoende ruimte om samen lekker te zitten en met een goed glas wijn of weg te duiken in een spannend boek. Daag je elkaar graag uit? Speel dan samen een potje tafelvoetbal! Kinderen hebben in de tuin genoeg plek om samen te ravotten of naar de geitjes te gaan die daar ook rondlopen. Mooie hutten kunnen ze achterin de tuin bouwen. Vanaf het vakantiehuis wandel zo slechts een paar kilometer de landerijen over en kun je bij de cowboys van de Pony Expres genieten van een heerlijke kop koffie of een ander drankje. Vanaf het landhuis wandel of fiets je langs grazende paarden zo het bos in.
De regio waarin Peer gelegen is, heeft veel te bieden. Een bezoek aan het Breugelmuseum met reproducties van Pieter Breugel is erg mooi om te zien en raden wij dan ook van harte aan. Volgens sommige bronnen is Pieter Breugel zelfs geboren in het oude Peer. Verblijf je hier met kinderen? Dan mag een bezoek aan de Breugelhoeve zeker niet missen! Deze grote speeltuin, knuffelboerderij en belevingstuin in een ware belevenis. Ben je zelf een échte waterrat of zijn je kinderen dol op zwemmen? Ga dan naar Aqua Mundo! Het daarbij behorende indoor speelparadijs BALUBA is erg leuk voor de kleintjes. Wanneer je na het wandelen en fietsen nog steeds bruist van energie, kun je los gaan op de indoor skibaan Snow Valley. Pak je wel goed in. Want daar is het koud!
Kortom, boek dit prachtige landhuis en beleef een mooi verblijf voor jong en oud!
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(kabel)), open keuken(fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel), bijkeuken(koelkast, wasdroger, wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), 2x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, douche, wastafel), wc)
terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, tafelvoetbal, 2x kinderbed, 2x kinderstoel Keukenlinnen: Aanwezig Verwarming/Energie: EUR 12,50/nacht, Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 2; EUR 20/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 8,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 630,15
Bij een bezetting van 14 personen

Locatie

Secretarishuis
Peer
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com