Een vrijstaande villa aan de rand gelegen met uitzicht over de weilanden voor vier personen met een eigen hottub, dat is de Beukelaer Hottub. De basis voor ontspannend recreëren in Salland.

De ruime woonkamer is ingericht met een smart tv, gasgestookte openhaard, vloerverwarming en openslaande deuren naar veelal een deels overdekt terras. Op het terras staat een luxe tuinset met parasol waar u kunt genieten van uw royale, groene perceel. De tuin is voorzien van een heerlijke hottub waar u volledig in tot rust kan komen. Verder is er een luxe open keuken, met een kookplaat (5-pits en een wokbrander), vaatwasmachine, Illy espresso-apparaat, combi-oven en een koelkast met aparte vriezer aanwezig. Bij enkele villa’s bevinden zich op de begane grond ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

Op de eerste verdieping vindt u een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche, wastafel en een toilet. Bruto vloeroppervlakte ca. 100 m2 

Deze villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Met voorkeur te boeken

Villa 45 heeft geen slaap- en badkamer op begane grond. Op de verdieping vindt u hier twee slaapkamers, waarvan een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Geef daarom bij het boeken van uw luxe villa uw voorkeuren aan (zie hiervoor ook de voorkeurskosten). Voorkeuren zijn bijvoorbeeld een specifiek accommodatienummer, een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond, een villa met wasmachine en wasdroger, een berging, een whirlpool of kiezen voor een villa waar u een huisdier (hond) mee naartoe kunt nemen. Dit laatste is namelijk mogelijk, maar wordt alleen op aanvraag toegestaan.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 1 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 531,90

Locatie

Hof van Salland
Knollenhaarweg 7
7447 PP Hellendoorn
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com