Super luxe, eigentijds, groot ligbad op master bedroom, modern, wei zicht, 6 persoons, huisdier vrij, hottub onderdak

De Lindenburg

Welkom in De Lindenburg, een luxe en romantische wellnessvakantiewoning met alle faciliteiten overdekt! Deze woning is volledig gevuld met wellnessfaciliteiten: een hottub, Finse sauna, loungebank, bad op de master bedroom, sunshower, openhaard, en nog veel meer. De Lindenburg is geschikt voor maximaal 6 personen en is huisdiervrij.

 

️ De woonkamer met open keuken

De woonkamer van De Lindenburg is modern en smaakvol ingericht. Geniet samen van de openhaard of kijk televisie. De ronde eettafel is de plek om gezellig met je geliefden bij te praten onder het genot van een drankje. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, koel-/vrieskast, waterkoker en Nespresso-koffieautomaat.

 

Badkamer en overige faciliteiten

De badkamer van De Lindenburg bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een luxe inloopdouche met sunshower. Verder heeft de badkamer een grote spiegel en wastafel. Ook vind je op de begane grond het toilet, de wasmachine en droger.

 

️ De slaapkamers

De Lindenburg heeft een leuke slaapkamer op de begane grond met uitzicht over de tuin en aangrenzende weide. Op de bovenverdieping vind je twee luxe slaapkamers met boxspringbedden. De master bedroom van De Lindenburg heeft naast een tweepersoonsbed ook een vrijstaand bad op de slaapkamer. De andere slaapkamer heeft ook twee eenpersoons boxspringbedden en een kinderbedje op de slaapkamer. De boxspringbedden zijn comfortabel en bieden alle mogelijkheden voor een goede nachtrust. Op de overloop van deze bovenste etage vind je nog een tweede toilet.

 

♀️ Onze wellnessfaciliteiten

De Lindenburg heeft het allemaal: wellness en luxe. Zo heb je een houtgestookte hottub die overdekt staat, waardoor je te allen tijde heerlijk kunt genieten van de Achterhoekse natuur. Een infraroodsauna waarin je je spieren heerlijk kunt ontspannen. Of stap lekker onder de douche terwijl je een gezonde kleur pakt door de sunshower. Op de master bedroom vind je een luxe ligbad. Kortom, deze woning zit vol met wellness en is perfect om heerlijk te ontspannen in absolute privacy.

 

De tuin

De tuin van De Lindenburg is volledig privé en afgeschermd. De tuin heeft meerdere plekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de Achterhoekse natuur. Wat de tuin zo mooi maakt, is het uitzicht op aangrenzende weide. Het is de perfecte tuin om heerlijk in alle rust bij te komen van de dagelijkse sleur.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 8 april t/m vr 31 december 2021

Prijs

€ 898,28
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com