Laura Fygi komt terug naar Nieuwegein met een exclusief concert

Op zaterdag 14 april 2018 geeft Laura Fygi een exclusief concert in Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Tijdens dit unieke concert wordt de jazz zangeres begeleid door het Vincent Grit Trio.

Na het uitverkochte concert van december 2016 in Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein, komt Laura terug voor een tweede concert! Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Als Nederlandse zangeres is ze er zelfs in geslaagd om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie!

In 2015 vierde Laura haar 25-jarig jubileum als solo artiest. Ze heeft inmiddels 14 cd’s op haar naam staan en een internationale carrière waar ze trots op kan zijn! Maar van stoppen is nog lang geen sprake… Ter gelegenheid van het jubileum brengt Universal Music een dubbel cd uit met op de ene cd de populairste tracks die zijn uitgekozen door de fans en op de andere een 12-tal speciale bonus tracks.

Mis dit speciale concert niet en bestel nu je kaarten of geheel arrangement met diner en/of overnachting via www.fletcherevents.nl, koop ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein, 030 604 4844 of aan de balie op Buizerdlaan 10 in Nieuwegein. Neem ook een kijkje op www.fletcherevents.nl voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

Openingstijden

20:00 uur

Prijs

29 euro

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com