Helaas niet meer te verkrijgen


Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van onze nationale defensie, of je wilt meer weten over hoe ons nationale leger er op dit moment uit ziet en georganiseerd is, moet je beslist eens in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg komen kijken. Hier kun je de hele dag lekker rondstruinen, interaktief bezig zijn en vooral veel bekijken over onze landmacht, luchtmacht en marine. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelige “skip the line” entree tickets bestellen. Dat houdt in dat je met de tickets die je via deze website besteld, niet hoeft te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het Nationaal Militait Museum te bestellen.

Nationaal Militair Museum:

Ben je geïntrigeerd door militaire geschiedenis? Bezoek dan het prachtige Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Bekijk F-16’s van dichtbij. Of en tanks, en leer het NAVO-jargon. Het vroegere Nederlandse Nationaal Militair Museum en het Militaire Luchtvaart Museum hebben hun (strijd)krachten gebundeld. Samen hebben ze een aantal jaren geleden een uniek museum geopend op de voormalige vliegbasis van Soesterberg. Bekijk hoe defensie zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld. Van ridders in harnas op een paard, tot en met super moderne F35 vliegtuigen heden ten dage.

Nationaal Militair Museum

Wat kun je verwachten van het Nationaal Militair Museum:

In het museuem zijn zes verschillende themaruimtes gecreerd. In deze thema ruimtes leer je van alles over de geschiedenis en het maatschappelijke belang van de Nederlandse krijgsmachten, zoals landmacht, luchtmacht en marine. Leer in dit museum ook van alles over de Tweede Wereldoorlog.

Het Nationaal Militair Museum is onder andere omringd door prachtige landschappen. En mede daardoor zeer geschikt voor een dagtrip. Breng maar eens bezoek dit 45 ha grote terrein, dat de geboorteplaats is van de Nederlandse luchtvaart. Ontdek ook de invloed en het belang van de Nederlandse krijgsmacht. Zeker in onzekere tijden zoals waar we op dit moment wereldwijd mee te maken hebben.

Nationaal Militair Museum

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere musea en exposities.

Hotelovernachting Utrecht:

Een bezoek aan dit museum leent zich bij uitstek voor een langer verblijf in en rondom Utrecht. Dan heb je heerlijk de tijd om de stad beter te kunnen verkennen. Een goede tip is wellicht om daarvoor een leuke, gezellige of romantische hotelovernacht te boeken. Klik maar eens hier om je hotelovernachting Utrecht te bespreken.

Nationaal Militair Museum

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 1 januari t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag: 10:00 - 17:00 uur

Prijs

Vanaf 12,50

Locatie

Het Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Utrecht
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com