Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk

Hotelbon JaarkaartOok dit jaar organiseert Cruise Travel een eigen cruisebeurs in Amersfoort. ”Een cruisevakantie is leuk voor iedereen. Tijdens onze beurs willen wij graag zoveel mogelijk potentiële cruisereizigers vertellen hoe leuk cruisen is en wat een cruisevakantie precies inhoudt”, aldus Eugène Westerink, managing director van Cruise Travel.

Grenzeloos genieten
De plek waar u écht even tot rust kunt komen, is op vakantie. Dat die plek niet op één specifieke locatie hoeft te zijn, bewijst een cruisevakantie. Tijdens een cruise kunt u genieten van alle luxe en faciliteiten die het cruiseschip te bieden heeft én tegelijkertijd bijzondere bestemmingen ontdekken. Cruiseschepen zijn er in alle soorten en maten, geschikt voor jong en oud, met wie u ook op reis gaat.

Laat u inspireren
Op de beurs laten onze cruisespecialisten en de verschillende rederijen u kennismaken met cruisen en leggen zij de verschillen tussen de schepen en soorten reizen uit. Daarnaast kunt u inspirerende presentaties bijwonen over reisbestemmingen, rederijen en cruisen met kinderen. Ook zijn er een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die u graag alles vertellen over hun reiservaringen en kunt u profiteren van exclusieve beursaanbiedingen als u tijdens de beurs een reis boekt.
Wanneer

za 28 oktober 2017

Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober

10:00 uur t/m 17:00 uur

Prijzen

Gratis toegang

Locatie

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Contact

0341 - 371137
Het Laatste Tafeltje