Trek op 15 juni de stoute schoenen aan en ga mee op een buitengewone Storytrail verhalenwandeling door landgoed Amelisweerd. Godefridus Bosch van Drakenstein is uw gids. Als verre nazaat van de laatste adellijke familie die op Amelisweerd vertoefde, zal hij u graag de geheimen van dit legendarische stadsbos onthullen.

Godefridus is een geboren verteller. Hij neemt u mee naar het verre verleden en schudt het ene spannende verhaal na het andere uit zijn mouw. Zo krijgt u een uniek inkijkje in het bewogen leven van de vroegere bewoners van het landgoed. Zoals Ridder Amelius, die Amelisweerd zijn naam schonk. En Koning Lodewijk Napoleon, die hier korte tijd verbleef. Ga mee en geniet van een kleurrijke verteltheater-wandeling in paradijselijke sfeer.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op donderdag 15 juni 2017 om 15.30 uur bij het terras van De Veldkeuken, Bunnik. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Koop uw tickets uiterlijk drie dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

Openingstijden

15 juni 2017, 15.30-17.00

Prijs

17,- / 12,- / 9,- / 4,-
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Koop uw tickets uiterlijk drie dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Locatie

Amerlisweerd
Koningslaan 11A
3981 HD Bunnik

Contact

030-2467911






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com