2,00 Korting!


Ruim 60 beelden en meer dan 2 miljoen steentjes! Die kun je tijdens de zomervakantie bewonderen in de Dino Fabriek in Utrecht. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig entree tickets bestellen met wel 11% korting. Van 17,50 voor maar 15,50. Dat scheelt je dus 2,00 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree ticket voor de Dino Fabriek in Utrecht te bestellen.

Wij van DagjeuitPagina.nl vonden dit onderstaande filmpje wel een leuk en passend filmpje om bij dit uitje te plaatsen. Gemaakt en uitgezonden door de NOS.

Dino Fabriek:

In de Dino Fabriek staan in de zomervakantie meer dan 60 beelden, gemaakt van meer dan 2 miljoen steentjes! Alle dinobeelden zijn voorzien van achtergrond informatie over de desbetreffende dino soort. Stel je eens een nagemaakte Triceratops voor die uit 157.949 bestaat. Of wat denk je bijvoorbeeld van een 2 meter hoge Velociraptor die van 46.284 steentjes is gemaakt. Sommige beelden zijn wel 5 meter hoog!

Verder neemt Professor Diffeloort je mee op een fantastisch avontuur in een nieuw speciaal geschreven theaterstuk. Dit theaterstuk omvat het levenswerk van de professor.

Wat kun je verwachten:

Een uniek vakantieuitje voor het hele gezin, jong en oud. Erg leerzaam en vol vermaak. Naast de meer dan 60 dino beelden. Een unieke theatervoorstelling, waarbij Professor Diffeloort je aan hand meeneemt en zijn levenswerk laat zien.

In verband met de Corona maatregelen dient het aanbeveling om een tijdslot te reserveren. Let wel op, want de tijdstippen kunnen in verband met de Corona maatregelen wijzigen.

Parkeren bij de Dino Fabriek:

Als je met je eigen auto naar The Fabrique komt, kun je die gratis parkeren.

Klik ook hier om je entree ticket voor de Dino Fabriek in Utrecht te bestellen.

Hotelovernachting:

Een bezoek aan de The Fabrique in Utrecht is ideaal te combineren met een midweek of weekeindje stedentrip Utrecht. Voor een gezellige of romantische hotelovernachting Utrecht klik dan eens hier.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidWanneer

za 17 juli t/m zo 29 augustus 2021

Openingstijden

09.00 - 17.00

Prijs

Van 17,50 voor slechts 15,50

Locatie

Dino Fabriek
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com