29,75 Korting!


Hans Klok is terug in Nederland! Samen met zijn vrienden brengt hij een unieke exclusieve wervelende show op de planken in de steden Den Haag, Den Burg, Groningen en Amsterdam. Wees er snel bij want deze shows zijn slechts van mei tot en met eind oktober 2023 te bewonderen. Goedkope korting tickets kun je via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 50% korting van 59,50 voor slechts 29,75! Dat scheelt je al gauw 29,75 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets van de Hans Klok and Friends Show 2023 in één van de vier steden te bestellen.

Hans Klok and Friends Show:

Tijdens deze unieke show, betreed je een exclusieve wereld vol magie, illusie, tovenarij en sensationele acts. Kom ook naar de theatertent in één van de vier steden voor een spectaculaire circa 1,5 uur durende show. Waarbij je werkelijk op het puntje van je stoel komt te zitten van . De wereldberoemde illusionist, die op vele bekende internationale podia heeft gestaan, zal diverse acts, waarmee hij zo beroemd is geworden voor jou presenteren. Dit samen met zijn groep dansers. De show zal onder andere bestaan uit sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy. Dat alles samen met een bijpassende licht- en lasreshow. Deze combinatie vormt het recept voor een zinderende familieshow. En is bij uitstek gegarandeerd een aanrader als gezinsuitje tijdens het voorjaar van 2023.

Hans Klok and Friend show

Wat kun je nog meer verwachten:

Naast deze show kun je genieten van diverse foodtrucks, terrassen en muziek. Je bent dan ook al zo’n 1,5 uur voor de show welkom om alvast in de stemming te komen en te genieten van deze relaxte festivalsfeer. Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn hoef je je niet druk te maken. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen. Maar wees er snel bij want de beschikbaarheid is uitermate beperkt.

Waar kun je de show van Hans Klok verwachten:

Den Haag
Strand Zuid 14b
2554 EE Den Haag

Amsterdam
Java Eiland
1019 RX Amsterdam

Den Burg
Emmalaan 17
1791AT Den Burg

Groningen
Concourslaan 10
9727 KD Groningen

Klik hier om je entree tickets van de Hans Klok and Friends Show 2023 in één van de vier steden te bestellen.

Hotelovernachting:

Als je je bezoek aan de Hans Klok and Friends Show wilt combineren met een gezellige en romantische hotelovernachting in de stad of omgeving van de voorstelling van je keuzen, klik dan eens hier.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 7 juli t/m di 31 oktober 2023

Prijs

Van 59,50 voor slechts 29,75
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com