27% Korting!

Ben je wellicht nog op zoek naar inspiratie of leuke ideën voor je eigen christmas home decoratie, wanna haves, gadgets, mooie en originele kado’s om weg te geven of toch lekker jezelf verwennen? Breng dan eens een bezoek aan de KerstFair Huis Doorn in Doorn. Entree tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting tot wel 27% van €15,= voor slechts €11,=.

Klik hier om je entree tickets voor de KerstFair Huis Doorn te bestellen.

Kerstfair Huis Doorn:

Tijdens de donkere dagen voor kerst wordt het landgoed Huis Doorn omgetoverd tot een gezellig en sfeervolle kerstfair. Deze bijzonder warm aandoende en gerieflijk ingerichte kerstwereld is bijzonder inspirerend. Daardoor kun je op leuke ideën gebracht worden voor de kerstinrichting van je eigen huis.

Meer dan 90 stands op de KerstFair

Wat kun je verwachten:

Meer dan 90 standhouders, in allerlei variëteiten omtrent het thema kerst, zijn op de fair aanwezig. Van kerstdecoratie tot live cooking en van een koor wat prachtige kerstliederen zingt tot het genieten van een glaasje zelf gemaakt glühwein.

Live muziek op de KerstFair.

Huis Doorn:

Huis Doorn is tijdens de kerstfair toegankelijk om te bezichtigen. Met uitzondering van 13 december tijdens de Kerstfair by Night. Huis Doorn is een kasteel wat name bekend is om de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die er woonde van 1920 tot zijn dood in 1941. tegenwoordig is het kasteel als Rijksmuseum ingericht.

Huis Doorn in Doorn

Toegankelijkheid en parkeren:

Het landgoed is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Aangezien het een event is wat in de open lucht plaatsvindt is het weer wel van invloed op de toegankelijkheid van de paden. Het museum is niet toegankelijk voor rolstoelen.

Je auto kun je parkeren op de parkeerplaats tegenover Huis Doorn tegen een betaling van €2,=. Op loopafstand zijn ook gratis parkeerplaatsen.

Honden zijn  toegestaan mits aangelijn op het evnet terrein en in het park. Niet in het museum zelf.

Klik hier om je entree tickets voor de KerstFair Huis Doorn te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

do 12 t/m zo 15 december 2019

Openingstijden

van 11:00 tot 17:00
op vrijdag 13 december 2019 tot 20:00.

Prijzen

Van €15,= voor maar €11,=
Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Huis Doorn
Langbroekerweg 10
3941 MT Doorn
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com