32% Korting!


Als je een fervent liefhebber van het buitenleven, camperen en genieten van de natuur, dan moet je beslist eens een bezoek brengen aan de Kampeer en Caravanbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Via Dagjeuipagina.nl kun je entree tickets bestellen met een korting tot wel 32% van €14,= voor slechts €9,50.

Klik hier om je entree tickets voor de Kampeer en Caravanbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht te bestellen.

Kampeer en Caravanbeurs:

Vrijheid, zelf je routes bepalen, heerlijk genieten van het buiten zijn en het buiten leven. Dat zijn de ingrediënten van de 55e editie van de Kampeer en Caravanbeurs 2019. Het grootste en vooral leukste kampeer evenement van Nederland. Hier kun je leuke ideeën opdoen, advies vragen, workshops volgen, de nieuwste snufjes en trends bekijken en interessante presentaties bijwonen. Kom je oriënteren en laat je informeren door verhuurders, leveranciers, verkopers en specialisten. Op de beurs wordt je een enorme diversiteit aangeboden van avontuurlijke en spannende kampeerreizen tot glamping. Bekijk ook eens de nieuwste trent van een daktent op je auto.

Wat kun je verwachten:

Simpelweg gezegd alles op het gebied van kamperen, caravans en het vrije buitenleven. Van de nieuwste innovaties en de modernste gadgets tot en met de nieuwste modellen vouwwagens. En van super de luxe campers tot en met trips en tricks om je (kampeer)vakantie nog aangenamer of comfortabeler te maken. Sta je helemaal aan begin van je kampeercarrière of ben je al jarenlang een door de wol geverfde back to basic kampeerder; voor iedereen is er wel wat interessants te vinden op deze beurs. Het buitenleven begint pas echt na een bezoek aan de Kampeer en Caravanbeurs 2019. Heerlijk hoor om alvast te kunnen genieten van de voorpret van een aankomende kampeer vakantie.

Nieuwste trends op de Kampeer en Caravanbeurs 2019.

Stedentrip Utrecht:

Een bezoek aan de Kampeer en Caravanbeurs 2019 is ideaal om te combineren met een stedentrip Utrecht. De stad Utrecht heeft zoveel moois om te verkennen.

Klik hier om je entree tickets voor de Kampeer en Caravanbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 9 t/m zo 13 oktober 2019

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur

Prijs

€9,50
Van €14,= voor slechts €9,50

Locatie

Jaarbeurshallen
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com