Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Fiets en Wandelbeurs 2020; Boek hier je tickets met 25% korting voor de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van €16,= voor slechts €11,=. Je toegangsbewijs is inclusief een ticket voor de E-bike Xperience en Bike Motion Benelux.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Fiets en Wandelbeurs 2020 in Utrecht te boeken.

Om een idee te krijgen van de beurs, kijk maar eens naar onderstaande film met een impressie van de beurs van vorig jaar.

De Fiets en Wandelbeurs 2020:

Kom op vrijdag 28, zaterdag 29 februari of zondag 1 maart 2020 naar Utrecht en bezoek de leukste beurs voor aktieve doener op vakantie. Op de 15e editie van de Fiets en Wandelbeurs vind je alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van wandelen en fietsen.

Wat kun je verwachten:

Op de Fiets- en Wandelbeurs van dit jaar kun je de volgende activiteiten verwachten:

Themaland van dit jaar:

Het themaland voor de beurs editie van dit jaar is “Duitsland”. Duitsland is natuurlijk een prachtig groen natuurland, waar je heerlijk uit de voeten kunt op het gebied van outdooraktiviteiten, fiets en wandel toerisme. Dat houdt in dat tijdens deze beurs Duitsland als bestemming behoorlijk aanwezig zal zijn.

Lezingen en Workshops:

Tijdens de lezingen en workshops wordt er dieper ingegaan op de voorbereiding van een tocht, hoe je je bagage meeneemt, voor welke materialen kies je en tips om mooie foto’s te kunnen maken.

Informatiemarkten:

Waar je als wandelaar of fietser antwoord kun krijgen op vragen zoals hoe stijl moet ik klimmen, de beste reistijd, zijn er op die route voldoende mogelijkheden om eten en drinken te verkrijgen, de beste campings. Er staan circa 40 ervaren wereld/Europa fietsers en wandelaars klaar om je alles te vertellen over hun tochten en je van advies te dienen.

Fietsen testen:

Een fietsenbeurs zou geen fietsenbeurs zijn als je er geen fietsen uit zou kunnen proberen. Diverse soorten en maten fietsen zijn uit te proberen van bakfiets tot en met tandem. Je kunt zelfs mountainbike clinics volgen.

Oudoorpracticum:

Vele demonstraties en uitleg over diverse outdoor producten kun je vinden tijdens het outdoorpracticum. Wat werkt er nou makkelijk, wat is handig om mee te neme, de nieuwste gadgets en wat is een absolute must have. Ervaren kampeerders geven je belangeloos tekst en uitleg. Speciaal voor de outdoor bergwandelaar en sporters is er een compleet paviljoen ingericht.

Fietstechniek plein:

Leer hier ook van alles over de techniek van je fiets en over het fietsen zelf. Hoe kies je het juiste zadel wat bij jou past, maar ook hoe vervang je nou een kapotte spaak en hoe stel je bijvoorbeeld je derailleur af? Of wat is bijvoorbeeld het ideale frame hoogte voor jou?

Fiets- en wandelroute van het jaar:

Welke fiets- of wandelroute wordt winnaar van de verkiezing van Fiets- of wandelroute van het jaar 2020.

Klik ook hier om je entree tickets voor de fiets- en wandelbeurs 2020 in Utrecht te boeken.

Kijk ook eens hier voor prachtige Outdoor producten of ga naar

Mountain Experience:

Als je een echte bergliefhebber bent is een bezoek aan dit paviljoen een echte must. Hier worden workshops en lezingen gegeven over de bergsport en alles wat daar bij komt kijken. Maar ook kun je lezingen over fiets en wandeltochten door de Pyreneeën, Rocky Mountains bijwonen. En verder is er een ruim aanbod van allerlei outdoor producten.

E-bike Xperience:

Hier vind je tevens alles wat je wilt weten over E-bikes,. Bekijk de nieuwste modellen en volg de nieuwste ontwikkelingen. Tevens zijn er twee verschillende test parcoursen.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 28 februari t/m zo 1 maart 2020

Prijs

€12,=
Van €16,= voor slechts €11,=

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht


Booking.com