Deze aanbieding is niet meer geldig.


Luxe Resort verblijf  in Normandië 🇫🇷 : 4/5/6 dagen studio of appartement v.a.€59,=

Een geweldige prijs voor een verblijf van 4/5/6 dagen op een vier sterren B’O Resort nabij het mooie stadje Bagnoles-de-l’Orne.

Ondanks het stadje dichtbij ligt en je er heerlijk lopend naar toe kunt, ligt het tevens in het natuurreservaat Normandie-Maine. Dus je kan er  ook heerlijk wandelen en fietsen in alle rust. Of naar Bagno’s-de-l’Orne om de winkelen, de prachtige architectuur bewonderen,  naar het Casino, vele mooie tuinen bekijken en veel mooi plekken liggen aan het grote meer. Dus voor een aantal dagen naar Normandie op dit vier sterren Resort is voor iedereen wat wils.

U verblijft in een studio of appartement en u kunt kiezen uit  een 3,4, of 5 dagen verblijf.

In de genoemde aanbieding zit tevens gratis wifi, gratis parkeren, een linnen- en handdoeken-pakket en 10% korting op de wellness-arrangementen bij B’O Spa Thermal . Er zijn meerdere geneeskrachtige baden rondom het complex, dus daar  is  het ook heerlijk vertoeven.

Het zwembad is voor ieder gebruik en overdekt en voor de kinderen heerlijk om elke dag even gebruik van te maken.

Studio Bouleau

Deze studios zijn voor twee personen, hebben een woonkamer met eettafel, televisie, chaise longue. Er is een tweepersoonsbed, kitchenette ( met koelkast en magnetron) en een badkamer met toilet en douche. Het merendeel van de appartementen heeft een balkon of privé tuin.

Appartement Douglas

In deze appartementen kunnen vier personen verblijven. Er is een woonkamer, met eettafel, televisie, wifi en bank, die gebruikt kan worden als dubbelbed.  Verder is er een kamer met een tweepersoonsbed, kitchenette ( met magnetron en koelkast) en een badkamer met toilet en douche.

Heerlijk privacy in je eigen appartement of studio, maar ook alle mogelijkheden zijn er om op het Resort uiteten te gaan of ergens in rustig een drankje te doen en te genieten van de natuur of een goed boek en/of gesprek.

Mocht je ook in de omgeving wat willen bekijken. Dan is dit Resort een prachtige uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Parijs is bijvoorbeeld maar 2,5 uur rijden.

Normandië

Normandie ligt in het Noordwesten van Frankrijk en ligt langs het Kanaal en is een natuurrijke regio.  Door de rijke historie, want in Normandie dankt zijn naam aan de Noormannen, zijn er veel bezienswaardigheden: kastelen, natuurparken, eilandje, havensteden, enz.

Bezoek vooral Mont Saint Michel, dit is een eiland met een prachtig Klooster, dat op een berg gebouwd is.  Het is ondanks het erg toeristisch is  het erg mooi en moet je gezien hebben.

De haven van Honfleur moet de mooiste historische haven van Frankrijk zijn. Vooral de prachtige  vakwerkhuizen, musea en de onvergetelijke plekjes die bekende Franse schilders, zoals Monet en Courbet, hebben geïnspireerd.

Natuurlijk moet je over de hoogste tuibrug van Europa, de Pont de Normandie, die over de Seine ligt. Hij is bijna 2 kilometer lang en je hebt er een fantastisch uitzicht

Dus niet alleen een super aanbieding, maar ook in geweldige omgeving
 Klik hier om te boeken!

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 27 juni t/m vr 30 november 2018

Openingstijden

Zie website

Prijs

Vanaf €59,=

Locatie

B'O Resort & Spa
Rue du Professeur Louvel
61140 Bagnoles-de-l'Orne






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com