Provincie met de meeste zonuren!


Als je verwoed liefhebber bent van vakanties met vooral mooi weer, maar je wilt het liefst in eigen land blijven? Dan is de keuze niet zo moeilijk. De provincie Zeeland is namelijk met stip dé provincie in Nederland met de meeste zonuren. Naast de meeste zonuren heeft deze provincie die omgeven is door water nog veel meer voordelen. Lees maar gauw eens verder en overtuig je zelf voor het boeken van een heerlijke ontspannen vakantie op de Roompot Vakantieparken in Zeeland.

Roompot Vakantieparken Zeeland:

Niet voor niets is de provincie Zeeland de regio waar je de meeste Roompot parken kunt vinden. Er zijn er namelijk maar liefst 20! De belangrijkste 11 kun je hieronder vinden:

Roompot Vakantieparken Zeeland

Tips voor je verblijf op de Roompot Vakantieparken Zeeland:

Zeeland is een zeer veelzijdige provincie om je dagjes uit te plannen. Hieronder vind je leuke tips:

Wandelen en fietsen:

Zo kun je simpel en makkelijk heerlijke fiets- en wandeltochten maken. Die kosten weinig tot niets en zijn bovendien eenvoudig te realiseren met behulp van zogenaamde “fietsknooppunten”. Daarvoor gebruik je een soort van routeplanner, maar dan puur gericht op de fietser. Zo kun je via het internet of via een speciale app een route samenstellen die past bij jouw voorkeuren en jouw conditie. Deze app is zowel geschikt voor de beginnende amateurs als ook voor de semi professionele hobby fietser.

Nog eenvoudiger is het om lekker met je blote voeten over strand te banjeren. Terwijl je langs de waterlijn slentert voel je de zeewind op je gezicht en proef je de smaak van de zilte zee op je lippen. De dagelijkse stress achter je laten en de boel de boel. Wat ben je nog meer nodig?

Roompot Vakantieparken Zeeland

Watersport Zeeland:

Samen met de povincie Friesland is Zeeland een geweldige omgeving voor diverse vormen van watersport. Van het simpelweg uitgooien van een hengel en genieten van de rust en ruimte op het water, tot het maken van een geavanceerde onderwater duik met getijde stroming. Het leuke van watersport in Zeeland is bijvoorbeeld ook dat je kunt kiezen uit zoet of zout water, met of zonder getijde. Daarnaast zijn er legio plekken te vinden waar je uren kunt windsurfen of kiten. Of huur eens een boot, sloep of kano en geniet van de schitterende natuur die langzaam langs je voorbij trekt. Op dit moment is bijvoorbeeld suppen ook enorm populair.

Roompot Vakantieparken Zeeland

Roompot Vakantieparken Zeeland en Familieuitjes:

Om Zeeland te beschermen tegen het water zijn de Deltawerken gebouwd. Op het voormalig werkeiland van deze waterkering is nu het Deltapark Neeltje Jans wat je kunt bezoeken. Of breng eens een bezoek aan het Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen. Als je meer wilt weten over de Watersnoodramp in 1953 kun je een bezoek brengen aan het Watersnood Museum in Oudekerk. Ook leuk is een zeehondensafari ondernemen met een boot. En als je moe geworden bent van het wandelen, fietsen, sporten of ontspannen, is het ook heerlijk relaxen op een terrasje. Mensen kijken en jezelf trakteren op één van de regionale lekkernijen zoals de bolus of boter babbelaar. Kortom boek maar gauw je vakantiehuis op één van de campings in Zeeland.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 28 maart t/m za 31 december 2022






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com