De lekkerste van Nederland!


Eet jij ook graag een oud Hollands broodje pindakaas? En wil je dan ook uitsluitend en alleen de beste, de lekkerste en de smeuïgste pindakaas? De lekkerste en zuiverste pindakaas kun je nu ook online bestellen. Bij de Pindakaas Winkel. Via DagjeuitPagina.nl kun je bovendien makkelijk een eenvoudig de pindakaas van je keuze bestellen.

Klik ook hier om je originele pindakaas online te bestellen.

De Pindakaas Winkel:

Go get peanuts. Je kunt de pindakaas shops om meerdere redenen bezoeken. Natuurlijk om zelf je favoriete pindakaas te kopen. Maar je kunt er ook eens een kijkje nemen als je bijvoorbeeld een stedentrip onderneemt. Of om bijvoorbeeld een leuk souvenir mee te nemen. Om weg te geven. Maar je mag de pindakaas vanzelfsprekend ook zelf houden.

Voor wat betreft de diversiteit aan smaken is de keuze enorm. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voor de feestdagen een pindakaas gemaakt met speculaaskruiden en de lekkerste kruidnoten. Zo vier je Sinterklaas zelfs op je boterham met originele Pindaklaas.

Sowieso houden ze wel van experimenteren met pindakaas. Voortdurend wordt er gezocht naar nieuwe smaken. En de lekkerste daarvan worden aan het vaste assortiment toegevoegd. Verder vind je er seizoensgebonden pindakaas. En nog veel meer.

De Pindakaas Winkel

Waar vind je De Pindakaas Winkel:

Je kunt de pindakaas shops in diverse steden in Nederland vinden. Kijk vantevoren wel even op de website of de winkel van jouw keuze ook daadwerkelijk open is. De winkels vind je in de volgende 8 steden in Nederland. Maar ook in België is een winkel te vinden:

  • Groningen
  • Haren
  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Haarlem
  • Breda
  • Arnhem
  • Maastricht
  • Antwerpen
Het Pindakaas boek van de Pindakaas winkel

Waarom zou je hier je pindakaas kopen:

Het voordeel van online je pindakaas bestellen is dat je het onder andere vanuit je luie stoel kunt doen. En de pindakaas die je hier online besteld heeft geen toegevoegde suikers, geen palmolie en is bovendien zoutarm. Kortom waarom zou je niet eens een potje proberen?

Wist je dat je overigens ook alles thuis zelf kunt uitproberen? Er bestaat namelijk een heus pindkaas boek. Klik hier om het pindkaas boek te bestellen.

Workshop Pindakaas maken:

Je kunt nu zelfs je eigen favoriete smaak pindakaas leren maken! Bij de Pindakaas Winkel geven ze professionele workshops waar je het hele proces van zelf pindkaas maken kunt leren. De workshop duurt ongeveer een uur. Als je het pindakaas maken onder de knie hebt, kun je natuurlijk voor jezelf pindakaas maken. Maar wat is nou bijvoorbeeld leuker dan een privé proeverij voor vrienden of bekenden te organiseren met je eigen gemaakte pindkaas smaken.

Klik ook hier om je originele pindakaas online te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Mijn Motor Accessoires winkel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 30 oktober t/m vr 31 december 2021

Openingstijden

vrijdag en zaterdag 12.00 - 17.00

Locatie

De Pindakaas Winkel
Czaar Peterstraat 169
1018 PJ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com