Voor de 1,5 meter samenleving!

Mondkapjes: Door het Coronavirus is onze open maatschappij aardig door elkaar geschud. Ben jij bijvoorbeeld al voorbereid op de nieuwe 1,5 meter samenleving? Dat kun je onder andere doen door het dragen van een mondkapje. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een set wegwerp mondkapjes bestellen van 10 stuks voor slechts 11,99.

Klik hier om je set van 10 mondkapjes te bestellen.

Mondkapjes:

Bestel hier je set van 10 stuks disposible oftewel wegwerp mondkapjes. Het voordeel van wegwerp mondkapjes is dat ze een stuk hygienischer zijn dan mondkapjes die je vaker gebruikt. Deze kapjes zijn gemaakt van 100% katoen. En na gebruik kun je ze simpelweg in de afvalbak deponeren. Ze zijn bijzonder eenvoudig aan te brengen en af te doen.

Mondkapje

Voordelen van het dragen van mondkapjes:

De voordelen van het dragen van een mondkapje is dat je je een stuk zekerder voelt in openbare ruimtes. Je hebt minder kans dat je een virus oploopt en eveneens minder kans dat je een virus vanuit jezelf overdraagt aan anderen. Daarnaast is het op sommige plaatsen verplicht, zoals in het openbaar vervoer. Ga je op vakantie naar het buitenland? Dan is het raadzaam om een aantal kapjes bij je te hebben. In sommige landen is het namelijk in bepaalde omstandigheden verplicht om een kapje te dragen.

Mondkapjes zijn verplicht in het Openbaar Vervoer

Nadelen van het dragen van mondkapjes:

Een van de gevaren aan het dragen van een mondkapje is namelijk dat je jezelf besmet bij het afdoen of weer opnieuw opzetten. Dat gevaar is er bijvoorbeeld als je contact hebt gehad met een besmet persoon, die de voorzijde van je mondkapje heeft besmet. Als je nu het mondkapje af doet en je raakt daarbij de voorkant aan, zijn je handen besmet met bijvoorbeeld het Coronavirus. En het dragen van een kapje kan een onjuist gevoel van veilig geven.

NB: Bekijk eerst het bovenstaande filmpje over het dragen en verwijderen van een dergelijk mondmasker.

Klik hier om je set van 10 mondkapjes te bestellen.

Klik hier om je set van 20 mondkapjes a 19,99 te bestellen.

Mondkapjes in de kleuren blauw, roze of wit

Set van 50 kapjes en keuze uit roze, blauw of wit 32,98:

Wil je zelf een keuze maken uit een kleur die bij jouw outfit past? Deze aanbieding bestaat uit een set van 50 mondkapjes, waarbij je zelf de kleur bepaald. De kleur roze wordt omschreven als een overwegend vrouwelijke kleur, speels, passioneel en verzachtend. Blauw wordt omschreven als een assertieve kleur en staat voor stabiliteit en kracht. De kleur wit wordt omschreven als de kleur van onschuld, puurheid en vrede. Maar je hoeft natuurlijk helemaal geen reden te hebben. Simpelweg een kleur mooi vinden is meer dan genoeg.

Klik hier om de set van 50 kapjes a 32,98 in een van de drie kleuren te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geinteresseerd in Australisch BBQen met de Auspit en Motoraccessoires via de webshop en kwalitatieve Outdoor producten in de Outdoortravelstore.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

za 9 mei t/m do 31 december 2020

Prijzen

11,99
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com