55,05 Korting!


Leuke workshop! Maak nu je eigen Zilveren Ring Workshop. Je hebt de keuze uit 6 verschillende lokaties waar je deze workshop kunt volgen. Ook een bijzonder leuk bezigheid voor bijvoorbeeld een teamuitje. Of om jezelf of een vriend(in) eens aangenaam te verassen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu met een behoorlijke korting je vouchers bestellen. Met een leuke korting van wel 69%. Een voucher kost je dan geen 80,00 maar bestel je via het internet voor slechts 24,95.

Klik ook hier om je goedkope voucher voor een Zilveren Ring Workshop te bestellen.

zilveren ring workshop

Zilveren Ring Workshop:

Verwen jezelf eens met een workshop je eigen zilveren ring met of zonder inscriptie te maken. Of doe dat samen tijdens een teambuildingsdag of gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Onder leiding van een goudsmit maak je stap voor stap je eigen ring. Deze goudsmit voorziet jouw en je gezelschap van een uitgebreide uitleg en begeleid je tijdens het hele proces. Je kunt er zelf voor kiezen in welke stijl je de ring eruit wilt laten zien. Glad, mat, ijs en met zilveren of zwarte letters.

Een tekst of inscriptie:

Vanzelfsprekend mag je een zelf gekozen tekst of inscriptie in je ring zetten. Het meest intieme is natuurlijk iets wat bij jouw past, wat echt persoonlijk voor je is. Dat maakt je ring extra dierbaar. Je kunt ervoor kiezen om de tekst of inscriptie voor anderen zichtbaar te hebben door hem aan de buitenkant te plaatsen. Maar dat kan natuurlijk ook andersom. Door de tekst of inscriptie alleen voor jezelf of een intiem groepje mensen te houden door hem aan binnenkant te plaatsen.

Wat kun je verwachten:

Binnen dit arangement kun je een ring maken van 5 millimeter breed. Als je liever een ring van 8 millimeter breed wilt maken, is dat mogelijk tegen een kleine extra bijbetaling.

Zilveren Ring Workshop

De fases van een ring maken:

Eerst bepaal je de maat van de ring. Die maat wordt op een zilveren strip afgetekend. Daarna ga je eerst het inslaan van de tekst oefenen. Als je dat onder de knie hebt wordt de tekst definitief in de ring geslagen. Dan volgt het ombuigen en solderen. Vervolgens ga je de ring rondslaan met een hamer op de tribulet. Hierna moet je de zijkanten van de ring schuren. En de laatste fase is het afwerken van de ring. Kortom: een erg leuke workshop waar je vaak met plezier aan terug zult denken als je bijvoorbeeld je eigen gecreëerde ring draagt

De Lokaties:

Je kunt kiezen uit één van de volgende zes lokaties:

  • Rotterdam
  • Eindhoven
  • Harderwijk
  • Dordrecht
  • Nijmegen
  • Antwerpen

Klik ook hier om je goedkope voucher voor een Zilveren Ring Workshop te bestellen.

Waar zochten anderen naar:

Andere zochten of waren bijvoorbeeld geïnteresseerd in het Driften op een Circuit in Moordrecht of in Nuenen, een slipcursus op diverse lokaties en klimmen op het Klimpark Zips en Ropes in Ewijk.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 27 mei t/m za 31 december 2022

Prijs

Van 80,00 voor maar 24,95

Locatie

Keuze uit 6 lokaties
Meer informatie / boeken


Booking.com