33% Korting!

Leuke workshop! Maak nu je eigen zilveren ring op lokatie workshop. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu met een behoorlijke korting je vouchers bestellen met 33% korting van 60,= voor slechts 39,99.

Klik hier om je vouchers Zilveren Ring op Lokatie workshop te bestellen.

zilveren ring op lokatie maken

Zilveren Ring op Lokatie:

Verwen jezelf eens met een workshop je eigen zilveren ring met of zonder inscriptie te maken. Of doe dat samen tijdens een teambuildingsdag of gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Onder leiding van een goudsmit maak je stap voor stap je eigen ring. Deze goudsmit voorziet jouw en je gezelschap van een uitgebreide uitleg en begeleid je tijdens het hele proces. Je kunt er zelf voor kiezen in welke stijl je de ring eruit wilt laten zien. Glad, mat, ijs en met zilveren of zwarte letters.

Een tekst of inscriptie:

Je mag een zelf gekozen tekst of inscriptie in je ring zetten. Het meest intieme is natuurlijk iets wat bij jouw past, wat echt persoonlijk voor je is. Dat maakt je ring extra dierbaar. Je kunt ervoor kiezen om de tekst of inscriptie voor anderen zichtbaar te hebben door hem aan de buitenkant te plaatsen. Maar dat kan natuurlijk ook andersom. Door de tekst of inscriptie alleen voor jezelf of een intiem groepje mensen te houden door hem aan binnenkant te plaatsen.

Wat kun je verwachten:

Binnen dit arangement kun je een ring maken van 5 millimeter breed. Als je liever een ring van 8 millimeter breed wilt maken, is dat mogelijk tegen een kleine extra bijbetaling.

De fases van een ring maken:

Eerst bepaal je de maat van de ring. Die maat wordt op een zilveren strip afgetekend. Daarna ga je eerst het inslaan van de tekst oefenen. Als je dat onder de knie hebt wordt de tekst definitief in de ring geslagen. Dan volgt het ombuigen en solderen. Vervolgens ga je de ring rondslaan met een hamer op de tribulet. Hierna moet je de zijkanten van de ring schuren. En de laatste fase is het afwerken van de ring.

Klik hier om je vouchers Zilveren Ring op Lokatie workshop te bestellen.

Waar zochten anderen naar:

Andere zochten of waren bijvoorbeeld geïnteresseerd in het Driften op een Circuit in Moordrecht of in Nuenen, een slipcursus op diverse lokaties en klimmen op het Klimpark Zips en Ropes in Ewijk.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 14 februari t/m do 31 december 2020

Prijzen

Van 60,= voor 39,99

Locatie

Ieder willekeurige lokatie
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com